Parkeringsvagt går amok: Hver eneste bil på pladsen har fået en bøde

Udland

17/05/2023

Foto: Reddit/Disastrous_Score6757
Foto: Reddit/Disastrous_Score6757

Skrevet af Kathrine Frich

Det er endnu usikkert, hvorfor der blev udstedt så mange p-bøder.

En bilist har delt deres forbløffelse efter at have opdaget en parkeringsplads, hvor hvert eneste køretøj så ud til at være blevet uddelt en parkeringsbøde.

Det skriver Mirror

Den pågældende chauffør har nu delt et billede af parkeringspladsen, som siges at være taget på High Wycombe Station, High Wycombe, Buckinghamshire.

En hel parkeringsplads af bøder

Selvom årsagerne ikke er helt klare, har hver bil på billedet, hvad der ser ud til at være en gul parkeringsbøde fastgjort til forruden.

Bilisten bemærkede, at scenen lignede mere "rabatgangen i Waitrose" end et sted at forlade dit køretøj.

Da bilejeren postede billedet til det sociale medie Reddit, skrev personen teksten: "Parkeringsvagten på High Wycombe Station fik sin bonus i dag" under billedet. 

Kan skyldes computerfejl

En række andre Reddit-brugere blev lige så forvirrede over synet og begyndte at poste deres egne forskellige teorier om, hvad der præcist foregik.

En person foreslog: "Jeg vil gå med computerfejl. Jeg vil vædde på, at de alle har betalt via appen, men vagtchefens app er ikke synkroniseret ordentligt, så han er gået helt af med Parkering Pataweyo på dem."

En anden kommenterede: "En anden mulighed er, at disse faktisk ikke er parkeringsbøder. Jeg har modtaget nogle ret kreative markedsføringsfoldere på forskellige biler gennem årene, der bevidst efterlignede bøder. Selvom de aldrig så sådan ud. De skulle dog have et ret stort marketingbudget for at lægge dem alle sammen i de klæbrige gule plastikkuverter bare for en bil-flyer-kampagne."