Par med 29 år imellem dem mødtes, da hun var 12 år gammel: Er hun blevet hjernevasket?

Udland

30/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Natalie og Bobby mødtes da han var tennistræner for 12-årige Lindsey.

De fleste unge mennesker ønsker nok, at deres forældre bifalder deres valg af partner, en såkaldt svigermor/-fars drøm. Men 21-årige Natalie Noble fra Kentucky er komplet ligeglad, og det er endda selvom store dele af internettet også kigger skævt til hendes valg af partner.

Hun har kastet sin kærlighed på en, der har kendt hende siden hun var 13 år gammel. I 2015 begyndte hun til Tennis hvor den, på daværende tidspunkt, 42-år gamle Bobby Lindsey, der var træner til Natalie og Bobbys egen datter.

I starten var forholdet eftersigende helt i overensstemmelse med, hvordan træner og spiller bør have det med hinanden. Da Lindsey flyttede for at starte et liv som universitetsstuderende begyndte de to løbende at sende flere og flere beskeder til hinanden.

Du bør date andre

I forbindelse med Corona tog forholdets udvikling fart og de to begyndte at få dybere og dybere følelser for hinanden, selvom Bobby forsøgte at få Natalie til at date jævnaldrende i håb om, at hans problematiske følelser for den 29 år yngre pige ville forsvinde - uden succes.

I takt med at Corona slap sit greb om den amerikanske befolkning fik parret dog sværere og sværere ved at holde deres forhold hemmeligt. Først opdagede Natalies veninde, at hun sneg sig afsted for at se en eller anden, hvorefter Natalie måtte fortælle sandheden.

Senere måtte hun fortælle sin mor om sit noget ukonventionelle forhold, noget hun i høj grad gruede for. Moren gav parret en uge til at fortælle Natalies far om forholdet, ellers ville hun.

Særligt ønske

Faren tog nyheden som man kunne forvente han ville - han var rasende.

I 2019 sagde Natalie ifølge Daily Mail, at hun håbede og bad til, at hendes forældre ville bifalde og acceptere deres forhold, men at de ikke var nået dertil endnu. Tværimod.

Faktisk havde de også et ønske til hende.

"Mine forældre ville have mig til at gå i terapi, da de troede, det ville ordne tingene" Sagde Natalie om forældres ønske til hende og tilføjede, "det gjorde, at jeg ikke var lige så interesseret i, hvad folk tænker, og det har lært mig selvkærlighed."

Er det grooming?

Parret har lavet en YouTube kanal og en TikTok profil, hvor de løbende fortæller om deres liv som par med stor aldersforskel og giver råd til andre i samme situation.

Men begge steder er de blevet mødt med kritik, ikke kun pga. aldersforskellen, men også det faktum, at deres relation begyndte da den gjorde. Flere brugere på sociale medier påpeger, at det måske er noget mere bekymrende.

En del brugere påpeger, at han kan have groomet hende til forholdet siden hun var en ung teenager, altså forberedt hende på, at indgå i et forhold til en ældre mand når hun kom over den seksuelle lavalder.

En bruger skrev: "Det er ikke aldersforskellen, det er det faktum, at du er blevet hjernevasket og ikke selv ved det".

Andre påpegede, at hun stadig var et barn, da de mødtes og det er det, der er sagens kerne.