Par kunne ikke vente, til de kom hjem: Filmet i fuld gang med at hygge sig på åben gade

Udland

02/11/22 | 06:13

Foto: Twitter @layajospe
Foto: Twitter @layajospe

Skrevet af Emil B.

Når man skal, så skal man. Det tænkte i hvert fald dette par, mens de sad ude på en restuarant. I hvert fald kunne de ikke holde fingrene fra hinanden og dyrkede sex til forundring og foragelse for de andre på gaden.

Optaget ved en restaurent

"Jeg har netop set et dejligt par i en restaurant på 1st Avenue," skrev Twitter-brugeren @layajospe til sin video.

Hun optog det klip, der lige nu florerer på nettet.

I den korte film, der blev optaget i New York, ser vi en vild scene, hvor et par dyrker sex for åben gade. Kvinden sidder ovenpå manden, og de humper så godt som de nu kan gøre det.

Adskillige folk går forbi parret. De fleste af dem ser blot undrende på dem og går derefter videre. Nogle af folkene stopper dog op og sender forvirrede eller nysgerrige blikke.

Fået folk til tasterne

Klippet er set 4,8 millioner gange på Twitter og de fleste er forargerede over det - og har ondt af tjenerne der, "skal sterilisere bord og sæder, efter de er gået. Virkelig egoistisk og ulækkert!"

Andre brugere undrer sig over folk reaktion på hændelsen: "Når jeg ser så mange mennesker, der ikke lægger mærke til dette, får det mig til at spekulere på, hvor mange mennesker, jeg har gået forbi, som kneppede." En anden fortæller dog, hvordan, at: "Jeg tror, ​​de lod, som om de ikke lagde mærke til det."

Ulovlig at dyrke sex offentlig, men et sted i Danmark er det offentligt

Parret gør noget åbenlyst ulovligt ved at dyrke sex i det offentlige. De kan nemlig risikere at blive anklaget med en lov i mod offentligt sex. Sådan er det i hvert fald i New York.

Men i Danmark findes der faktisk et sted, hvor det er lovligt at dyrke sex. I Ørstedsparken er det nemlig lovligt at dyrke sex og er et yndet samlingspunkt for homoseksuelle.