Påstår at være Madelaine McCann - nu er hun flygtet fra dødstrusler

Udland

09/03/2023

Foto: Screendump, @persianmedium/Instagram
Foto: Screendump, @persianmedium/Instagram

Skrevet af J. Bøgen

Ifølge en privatdetektiv findes der ikke nogen hospitalsjournaler for den unge kvinde fra før, hun var fem år gammel.

Den polske kvinde, Julia Wendell, 21 år, der siger, hun tror, at hun er den forsvundne Madeleine McCann, har været nødt til at flygte til USA.

Wendell, som egentlig er bosat og opvokset i Polen, har nemlig modtaget en række dødstrusler, og det har nu fået Wendells privatdetektiv til at rejse til USA sammen med Wendell for at bringe den unge kvinde i sikkerhed.

Ifølge privatdetektiven tager de amerikanske myndigheder truslerne seriøst, og i skrivende stund opholder Wendell og privatdetektiven sig et sikkert sted i Californien.

Det skriver Daily Star.

De manglende journaler

Julia Wendell gik viralt på Instagram efter at have afsløret, at hun tror, ​​hun måske er Madeleine, den forsvundne pige fra Leicestershire, der forsvandt under en familieferie til Portugal i 2007 kun tre år gammel.

Julia hævder, at hun ikke husker store dele af sin barndom, og at hun aldrig blev behandlet som en del af familien af ​​sine forældre eller søskende.

Hun hævder også, at hun blev misbrugt af en tysk pædofil, der lignede en tidligere mistænkt i sagen om Madeleines forsvinden. Julia fandt angiveligt et familiebillede af den mand i en ældre slægtninges hus.

Andre "beviser", hun har fremlagt, inkluderer en plet i hendes øje lige Madeleines, og at hun angiveligt har overhørt sin mor indrømme at have "taget" hende.

For nylig sagde Dr. Fia Johansson - en privatdetektiv og selverklæret medie, der hjælper med at bevise Julia Wendells påstande - at hendes team ikke fandt nogen hospitalsjournaler for Julia i Wroclaw (den by, hun angiveligt voksede op i) relateret til de første fem år af hendes liv.

Voldsomme reaktioner

Julia har været udsat for voldsomme reaktioner online i de seneste uger, hvilket har ført til, at hun har slettet sine Facebook- og TikTok-konti og fået fjernet sin Instagram-profil.

Dr. Johansson har fragtet Julia Wendell hende til et såkaldt "safehouse" i USA efter dødstrusler, hvoraf nogle påstod at have "sat en pris på hendes (Julias, red.) hoved".

Dette skete efter, at nogle angiveligt udgav sig for at være venner af McCanns i et forsøg på at lokke Julia til et hotel.

Onsdag den 8. marts blev Julia afbilledet på Dr. Johanssons Instagram, i god behold på et ikke oplyst sted i Californien.

Det var på Instagram, hvor Dr. Johansson også afslørede, at hun havde været i kontakt med de amerikanske myndigheder over Julia, som tog sagen "seriøst".

Julia Wendells familie har afvist hendes påstande. Ifølge Dr. Johansson har hendes mor og far også blokeret Julias nummer og nægter at få foretaget en DNA-test.