Nogen stjal hendes parkeringsplads - hun tog den perfekte hævn

Udland

28/01/2023

Kilde: Shutterstock
Kilde: Shutterstock

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Fremmede person blev ved med at parkere på hendes plads, så tog hun den perfekte hævn.

En kvinde var yderst utilfreds med at folk gentagende gange tog hendes reserverede parkeringsspot, hvilket tvang hende til at gå en længere rute i mørket om natten, for at komme hjem. Så fik hun fjernet synderens bil. 

I dag er det nærmest indforstået, at et huskøb også kommer med en parkeringsplads, så man ikke skal gå langt med evt. tunge indkøb, børn osv. De fleste af os forventer en parkeringsplads omkring vores “hjem” som en standard.  

Så kan man jo godt forstå frustrationen når ens nabo igen igen igen har taget ens parkeringsplads, selvom man flere gange har bedt personen stoppe, og benytte sin egen parkeringsplads. Frustrationerne blev da også for meget for kvinden der for guderne skal vide hvilken gang - måtte til at gå en længere tur hjem om natten med sine varer i et mindre sikkert nabolag.

Kvinden ringede efter vejhjælp, der kom og fjernede den parkerede bil. så der var plads til hende selv. 

Kvinden var oprevet efter oplevelsen, men tænkte dog efterfølgende at hun måske havde overreageret i situationen - hendes humør havde fået overtaget i hende, så kvinden gik på nettet og søgte råd på platformen Reddit, hvor hun forklarede hendes situation. 

“Jeg bor i en lejlighed hvor hver lejlighed har sin egen parkeringsplads tilknyttet, det er noget vi alle betaler ekstra for der står min adresse og (Sic) på min parkeringsplads. Jeg har de sidste tre uger måtte køre en længere tur for at finde en parkeringsplads, da en grøn bil i tre uger har optaget min parkeringsplads. Jeg ignorerer det normalt og finder en anden parkeringsplads 15 minutters gang fra min adresse, i et område der har oplevet en stigning i røverrier på det sidste. Jeg er en lille kvinde og det var meget angstprovokerende at skulle gå turen alene hjem om natten, i det område. Det frustrerede mig helt vildt, og jeg fik den grønne bil fjernet på en ladvogn.”

Hun tilføjer senere til hendes opslag, at hun nu fortryder, og at det ikke var hendes mening at provokere personen der ejede den grønne bil, men blot at få hendes parkeringsplads tilbage. 

“Jeg håber virkelig, at personen er økonomisk i stand til at betale, og at deres manglende bil ikke hæmmer deres dag i morgen.”

Folk på nettet har dog været hurtige til at forvisse hende om at hun ikke overreagerede, men tværtimod gjorde det rigtige ved netop at fjerne bilen uden at komme op at toppes med personen. 

Et af svarerne til kvinden var “Du har betalt for at have en parkeringsplads ved din lejlighed, du har været flink længe nok”