Kvinde fanger bizar hændelse på videoovervågning: Nøgne "hekse" spiser død hjort

Udland

10/6/23 | 10:15

Foto: screenshpt
Foto: screenshpt

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En kult, en ond dæmon eller bare en makaber joke? Det er svært at vide med sikkerhed.

En kvinde er overbevist om, at billeder fra hendes overvågningskamera viser to 'hekse', der deltager i et kadaverædende 'ritual' midt om natten, kun få meter uden for hendes hjem.

Det skriver LADBible.

Corinea Stanhope, 36, fra Powell River, Canada, fandt en død hjort i sin have, mens hun red på en af sine heste, og besluttede at sætte et kamera op for at se, om det ville tiltrække nogen dyr i løbet af natten.

Hvad Stanhope så i stedet vil give dig kuldegysninger.

Tiltrak ... noget

Hun kunne ikke tro sine egne øjne, da hende og bedstefar Bob, 76, så optagelserne næste dag og så to mystiske skikkelser omkring liget.

Billederne fra kameraet ser ud til at vise de to figurer med langt, sammenfiltret, sort hår, der kun bærer et stykke stof til at dække deres balder, mens de står over den døde hjort.

Med håret for ansigtet ser figurerne ud til at sætte sig på hug og nå over til dyret krop med lange fingre, før de samler en hov op og bider af foden.

"Jeg kom dagen efter, og bedstefar sagde, at han havde nøgne mennesker på kameraet, og jeg sagde: 'Nej, det gjorde du ikke. Bullsh*t', så han viste mig det," sagde Stanhope om det øjeblik, hendes bedstefar fortalte hende om optagelser.

Bare en joke?

"Jeg ved ikke, hvad pokker var i gang med det. Det hyldede os virkelig ud, det er ikke noget, man ser hver dag."

"De kom ti minutter efter solnedgang. De så pjuskede ud. Det ser ud som om de har parykker på. Den ene ser ud som om hun har lyst hår indenunder."

Moren til tre siger, at hun forståeligt nok var skrækslagen, fordi hendes hus kun ligger to minutters gang fra, hvor de to kvinder blev set på lur.

"Man kan ikke rigtig se det ud fra billederne, men hoven blev ført helt op til hendes mund," forklarede hun.

"Jeg ved ikke, om hun kyssede det, lugtede eller spiste det, men at røre ved et forrådnende ådsel på den måde får mig til at føle mig dårlig. Mængden af bakterier, der må have været der."

"Måske viste de deres respekt, men de var nøgne."

"Det skræmte mig virkelig, fordi det kun er to minutters gang fra vores hus, og jeg var bekymret for, at de rodede med mine heste om natten."

Eller noget ondt?

Efter at have delt de foruroligende billeder online i sidste uge, blev dyrelivsentusiasten og sygeplejersken oversvømmet med kommentarer fra chokerede brugere på sociale medier, der opfordrede hende til at 'ringe til politiet' og foreslog, at de var hekse, 'vandrende dæmoner' eller endda onde mytologiske væsner kendt som wendigos .

"Dette er faktisk skræmmende," svarede en.

En anden sagde: "Det er en skinwalker, de ser 'menneskelige' ud, så du kommer hen til dem, og når du først gør det, er du færdig.

En tredje kommentator skrev: "Jeg vil sige wendigo. Vær sikker på, og gå ikke ud alene."

"Der er rygter rundt omkring i byen om en kult, der samler dyreknogler," fortalte Stanhope. "Jeg ved ikke, om det er ægte eller ej."

Stanhope siger, at hun var fristet til at kontakte politiet, men Bob påpegede, at de ikke gjorde noget ulovligt, og hun håber, at nogle forbipasserende opdagede kameraet og besluttede sig for at lave en spøg.