Naboen stjal hans parkeringsplads: Så tog han den perfekte hævn

Udland

02/2/23 | 07:53

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Naboen kommer nok ikke til at holde der igen.

En bilist blev efterladt rasende, efter at hans nabo egoistisk stjal hans parkeringsplads, lige efter at den var blevet skovlet fri for sne.

Det skriver Mirror

Den anonyme mand indrømmede at have brugt 45 minutter i den 'isende kulde' for at rydde pladsen til sit køretøj - blot for at opdage, at hans nabo havde taget stedet, da han vendte tilbage.

På det populære forum Reddit indrømmede manden, at hans frustration førte til smålig hævn for at sikre, at medbilisten ikke ville begå fejlen igen.

I indlægget forklarede han: "Det var en kold vinterdag. Otte centimeter sne var faldet natten før, og vindafkølingen fik det til at føles, som om temperaturen var i de negative grader."

Han fortsatte:

"Jeg kører en firehjulstrukket SUV, så jeg har ingen problemer med at komme ud. Min kone kører på den anden side en Prius, som glider med den mindste mængde fugt på vejen."

Skovlede sne i 45 minutter

Desværre var de den dag nødt til at tage konens bil, da hans egen var i stykker.

"Jeg brugte 45 minutter i den frysende kulde på at skovle den bil ud, så vi kunne komme ud og handle. Vi var væk i en time, og da vi kom tilbage, havde vores nabo taget den parkeringsplads sted, jeg havde skovlet. " fortæller den anonyme mand i sit opslag og uddyber yderligere:

"Vores lejlighedskompleks har ikke anvist parkering, men om vinteren forstår man, at hvis du skovler en parkeringsplads, er den din. Så da jeg så hans bil på det sted, jeg lige havde skovlet, var jeg ret rasende."

Tag ikke min parkeringsplads

Derfor gik han i gang med at tage den perfekte hævn:

"Jeg gik ind og fyldte to kander med vand. Gik ud igen og hældte dem på hans forrude. Skyl og gentag. Jeg må have hældt omkring ti liter vand på hans bil. Da det var så koldt, som det var, fryser det allerede med det samme" fortæller han og fortsætter: "Næste morgen fik jeg at se pakeringstyven, mens han hjælpeløst forsøgte at skrabe alle disse lag af is af sin forrude."

Han afslutter opslaget med et klart budskab: "Tag ikke min forbandede parkeringsplads."