Nabo blokerer kvindes indkørsel i ugevis: Så tager hun den sødeste hævn

Udland

26/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hun spurgte naboen pænt om at flytte bilen flere gange.

En kvinde er blevet rost for at hævne sig på sin "berettigede nabo", der blev ved med at parkere foran hendes indkørsel.

Det skriver Mirror

Den 30-årige forklarede, hvordan en af ​​hendes naboer har tre biler og ikke kan få dem alle sammen på sin indkørsel - så han begyndte i stedet at parkere to på vejen.

Ikke spurgt om lov

Hun siger, at dette ikke var et problem, før han begyndte at parkere foran hendes indkørsel, for ikke at 'tilstoppe' vejen for meget.

Kvinden valgte at gå på det sociale medie Reddit for at dele sin historie.

"Jeg bor i en lukket gade med små huse. Hvert hus har en parkeringsplads, plus de fleste mennesker, der ejer mere end én parkeringsplads parallelt foran deres hus. [Min mand og jeg] ejede ikke en bil, fordi vi begge arbejdede hjemme og hader at køre bil, plus offentlig transport her er ikke så slemt. Vi har en nabo, der ejer tre biler, så han har åbenbart ikke plads til at parkere dem alle sammen ved sit hus." skriver kvinden og fortsætter:

"Han (vi kan kalde ham berettiget nabo) spurgte vores nabo, om han måtte parkere uden for hendes hus (hun kører heller ikke), og hun sagde ja, men min berettigede nabo, for ikke at spærre sin anden bil, parkerer hele vejen foran min indkørsel."

Køber selv bil

Selvom hun indrømmer, at hun ikke ville have haft noget imod ham at parkere foran hendes indkørsel, hvis han havde spurgt i første omgang, ville hun stadig have brug for at få ham til at flytte sin bil fra tid til anden.

"Min familie kommer ofte på besøg, og hvis de kommer i bil, blokerer han normalt, og vi er nødt til at bede ham om at flytte bilen, og hver gang bliver han sur, som om vi bad om en tjeneste," fortæller kvinden og fortsætter:

"Jeg fik en fin forfremmelse, der involverede fremmøde på arbejdspladsen tre gange om ugen, så vi besluttede, at det var tid til at få en bil. Vi købte en fin praktisk en og parkerede den i vores indkørsel. Den næste morgen blokerede fyren min udgang. Jeg ringede på hans dørklokke som en gal (klokken var 06.00), og da han endelig kom ud, bad jeg ham om at flytte og ikke parkere der mere."

En sød hævn

Hun siger, at han blev 'defensiv', da hun tog emnet op, som om hun bad ham om at gøre hende 'en kæmpe tjeneste'. Hun tilføjede:

"Han blev defensiv og sagde, at min nabo lod ham parkere foran sit hus, til hvad jeg svarede, 'Ja, men det her er mit hus, og hvis du spærrer min indkørsel igen, vil jeg fjerne din bil'. Han flytter sig og næste dag blokerer han igen." fortæller hun inden hun fortsætter:

"Vi indså, at han lod bilen stå åben, så vi slap håndbremsen og skubbe bilen til midten af ​​gaden, foran hans indkørsel. Jeg satte en seddel på hans forrude, hvor der stod: 'Næste gang ringer jeg efter en bugservogn', satte tape over hans dørklokke, så den bliver ved med at ringe, og jeg gik så hurtigt, jeg kunne. Han har ikke sagt noget, men der har han ikke længere parkeret."

Prikken over i'et

I en kommentar til hendes indlæg sagde en bruger: "Dette er de historier, jeg lever for, jeg drømmer om at blive lige så sej som dig en dag."

En anden bruger tilføjede: "Store high fives til dig!"

En tredje bruger sagde: "Det er fantastisk! Måde at håndtere problemet. Han vil tænke længe og grundigt, før han blokerer din indkørsel igen!"

Endnu en bruger tilføjede: "Den ding dong detalje er prikken over i'et på din smålige hævnkage."