Mor kan ikke tro sine egne øjne: Dette gør hendes lille datter på overvågningskamera

Udland

29/07/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Magnus Møller

Du kan se videoen i artiklen.

Hverken moderen eller den øvrige del af familien anede om den otteårige piges særlige "talent", indtil de en dag tilfældigt opdagede det på videooptagelsen fra overvågningskameraet i deres lejlighed.

Det skriver Tag24

Har altid været frygtløs

I klippet, der blev delt på "Douyin", den kinesiske version af TikTok, kan man se skolepigen bogstaveligt talt klistre sig fast på væggen. Højt oppe over hovederne på sine pårørende synes den otteårige tilsyneladende at have gjort sig behagelig til rette i hjørnet af stuen.

Moderen, der er aktiv bruger med navnet "Ruxiangsuis" på platformen, forklarede over for South China Morning Post, at hun og hendes familie var "chokerede", da de så barnet se tv fra loftet.

Ifølge udtalelser fra hendes pårørende har den otteårige altid været en frygtløs pige.

Faderen tilføjede, at hun for eksempel er "besat" af baglæns saltomortaler og har trænet dem siden hun var fire år gammel.

Fejres som en superhelt

Dog havde ingen troet, at hun besad så akrobatiske evner, der gjorde det muligt for hende at klatre op ad flisevæggen og forblive der.

På internettet fejres den lille asiat som en superhelt, der bor med sin familie på Pingtan Island. "Den lille pige er sej. Hun er den kinesiske version af Spider-Man," skriver en bruger under videoen på Douyin. Andre kalder direkte skolepigen for "Spider-Girl".

I kommentarsektionen diskuteres det også ifølge AsiaOne, hvordan den otteårige kom op på den usædvanlige plads i stuen. Ifølge moderen hjælper det fugtige klima på hendes hjemsted hende især med klatrestregerne, da det gør det muligt for hende at blive siddende på fliserne.

Videoen viser barnet i den dristige klatre-aktion.