Mød kvinden med de største fødder i verden

Udland

21/12/2022

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden bruger størrelse 52 i sko

I USA bruger gennemsnitlige kvinder skostørrelser mellem 39 og 40, men for Tanya Herbert er disse størrelser lidt for små, da hendes skostørrelse er tættest på størrelse 52.

Det skriver Indiana Express 

Hendes højre fod måler op til 33,1 cm i længden og hendes venstre fod. fod, der måler 32,5 cm i længden, har Herbert i øjeblikket Guinness verdensrekord for at have verdens største fødder på en levende kvinde.

Forbillede for andre

Da hun voksede op, kæmpede Herbert altid for at finde damesko, der ville passe hende, og derfor endte hun ofte i tennissko lavet til mænd.

Nu håber hun, at hun med sin verdensrekord vil være i stand til at rejse spørgsmålet om begrænsede skostørrelser til kvinder og opfordre virksomheder til at tilbyde prisvenlige tilpasningstjenester til folk med store fødder.

Hun talte om dette problem med Guinness World Records og sagde:

"Kvinder kæmper med størrelse 45 eller 46 når de prøver at finde sko, og jeg er størrelse 52. Du kan nemt finde store herresko, men det er umuligt at finde damesko. eller ekstremt uoverkommelige. At være verdensrekordholder kan åbne døre til muligheder, jeg ikke før var i stand til at få. Jeg vil gerne være en gnist for skofremstillingsindustrien!”.

Tæt på højderekord

Hun er dog også forholdsvis tæt på rekorden for højeste nulevende kvinde. Tanyas højde på lidt over 205 cm, hvilket gør hende kun lidt lavere end Rumeysa Gelgi, den højeste kvinde i verden, der er 215 cm. høj.

Hun fortalte også om sin usædvanligt høje højde til rekordbogen, hvor hun, at takket være sin sunde opvækst og støttende venner udviklede hun ikke nogen problemer med selvværd relateret til hendes højde.

Hun huskede, at de eneste mennesker, der gav var hårde ved hende, var sportstrænere, der ihærdigt prøvede at få hende interesseret i sport.