Modtager mystisk brev til tidligere husejer: Det havde været 27 år undervejs

Udland

19/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

De leder nu efter den rette modtager

De fleste af os har oplevet at en pakke aldrig når frem. Specielt i juletiden er der ekstra run på og pakkerne kan være et par dage forsinket. Det er dog ingenting i sammenligning med denne mand der modtog et brev, der havde være 27 år undervejs.

Det skriver Ladbible

John Rainbow, 60, modtog brevet - fra forrige århundrede - fredag ​​den 13. januar. Men da han så på frimærket, havde han sandsynligvis aldrig forventet, at det ville være så gammelt, som det var.

Et mærkeligt brev

Det dateres helt tilbage til 1995.

"Det var til en tidligere beboer i huset, de må have boet her for mindst 12 til 15 år siden," sagde han. "Vi åbnede brevet, kiggede på det og tænkte 'blimey, det her er lidt mærkeligt', så så vi datoen på brevet, som var den 3. august 1995, og kunne ikke forstå, hvordan det pludselig lige er ankommet." Som frimærket afslører, blev brevet sendt fra Bridgwater i Somerset helt tilbage i sommeren 1995.

"På bagsiden har den et Alnwick 1995-frimærke. Det originale er Bridgwater, Somerset fra 1995, men der er et på bagsiden fra dagen efter, og det siger Alnwick 1995. Brevet er i perfekt stand, det er ikke sådan, at den har ligget, den ser bare gammel ud."

Flyttede i 2010

John, der flyttede ind i ejendommen i 2015, lod nysgerrigheden få overhånd og åbnede brevet, som han afslørede handlede om en familie tilbage til 1880'erne, barndomsminder og indeholdt information om, hvordan forfatterens børn var vokset op.

"Det er meget mærkeligt, vi har ingen forbindelse til den person, der var her," sagde han, inden han forklarede, at huset tidligere var beboet af en ældre kvinde. "Jeg tror, ​​hun var en gammel dame, da hun var her," sagde han. "Vores naboer kendte hende."

Fru Valerie Jarvis-Read, som brevet var adresseret til, boede i hjemmet indtil 2010, og det blev solgt flere gange derefter, indtil John flyttede ind.

Vil gerne finde modtageren

Tina Robinson, en nabo, afslørede, at Valerie var en navigatør, hvis mand var medlem af styrkerne i Le Mans på et tidspunkt i begyndelsen af ​​det 20. århundrede.

"Der var billeder i huset af hendes mand, der gav hånd med prins Philip, men jeg kan ikke huske hvorfor," sagde hun.

"Det ville være rart at vide, at den person, der sendte brevet, har nogle slægtninge, og for dem at vide, at det endelig er ankommet," tilføjede John.

En talsmand for Royal Mail sagde til Hexham Courant: "Hændelser som denne sker meget lejlighedsvis, og vi er usikre på, hvad der skete for at forårsage denne hændelse i dette tilfælde. "Vi beklager meget ulejligheden."