Doven mand sender sin hund på indkøb: Du gætter aldrig, hvad den skulle købe

Kæledyr

17/01/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Hunden er uden tvivl menneskets bedste ven. De står altid klar til at hjælpe, selv når vi er så dovne, at vi ikke fortjener deres hjælp. I denne historie blev en lille hund sendt afsted efter noget fuldstændigt ligegyldigt.

Facebook-siden Radio Frontera delte historien om den lille hund, der blev sendt ud for at løbe ærinder for sin dovne ejer.

Det viser sig, at Antonio, hundens ejer, havde lyst til nogle Cheetos. Derfor besluttede han sig for at binde et lille brev med en besked sammen med lidt penge i hundens halsbånd. Herefter sendte han hunden på en ekspedition til forretningen på den anden side af gaden.

Overraskende nok endte missionen som en succes.

Hunden kom til butikken med det lille brev, hvor der stod:

”Hej, hr. i butikken. Kan du sælge min hund nogle orange Cheetos? Ikke de røde, de er for stærke. I halsbåndet er der 20 pesos. Vær forsigtig, hvis du ikke behandler hund godt, vil hun bide dig. Med venlig hilsen naboen på den anden side af gaden."

Butiksejeren tog et par billeder af hunden, der derefter vendte hjem med en pakke Cheetos til sin ejer.

Herefter er historien gået viralt.

Kommentarerne er splittede. Nogle synes, det er genialt at sende sin hund på indkøb, mens andre er forargede over, at ejeren bare sender den lille hund ud på vejen, fordi han selv er doven.

Hvad synes du? Galt eller genialt?