"Min nabo slår sit græs 3 gange om dagen, og jeg er ved at blive vanvittig"

Udland

31/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Naboen bruger eftersigende en plæneklipper, som egentlig er beregnet til golfbaner.

En mand er ved at gå fra forstanden over sin nabo, som slår sin græsplæne tre gange om dagen med en kraftig græsklipper.

Manden, der er plaget af støjet, forklarede, hvordan den konstante støj driver ham til 'vanvid' - men der er 'intet', han kan gøre for at stoppe ham, fordi der 'ingen regler for, hvor ofte du må slå græs'.

Manden oprettede et indlæg på internetforummet Reddit for at lufte sine frustrationer:

"Vores nabo klipper det samme sted på sin græsplæne hver dag, to til tre gange om dagen. Det har regnet hele ugen, og han klipper stadig. Han bruger en McClane plæneklipper, som jeg har slået op. Først , det er super højt, så det lyder mere som tungt maskineri end en plæneklipper. For det andet er den (græsklipperen) til golfbaner. Jeg har set ham slibe en bold på denne ting, så jeg er ikke sikker på, om en golfbane i baghaven er hans slutmål. Jeg laver ikke sjov, tre gange om dagen."

Hvorfor gør han det?

Mens de fleste brugere opfordrede den støjplagede mand til at tale med sin nabo, hævder andre, at det kan være en tvangshandling, som han ikke kan stoppe eller ikke er klar over, at han gør.

I en kommentar til indlægget skrev en bruger: "Sandsynligvis ligesom min nabo, der slog græs tre gange om dagen en lille stribe græs på cirka en halv meter - det var hendes OCD. Og hendes ekstreme narcissisme og manglende evne til at tage ansvar for noget som helst, der påvirker andre mennesker ."

En anden bruger tilføjede: "Han forsøger måske at træne græsset til at blomstre i en lavere højde. Spørg ham, om du tror, ​​han kunne være klar til en samtale om det. Jeg hader højlydte plæneklippere. Min nabo, hvor jeg plejede at bo, brugte en service og deres nuldrejning lød som en mejetærsker udstyret med motorsave."

En tredje bruger skrev: "Min ældre nysgerrige nabo gør det samme. Jeg tror, ​​han bare keder sig, velsigne hans hjerte. Klipper hver dag. Kommer og klipper og trimmer ting i min have uden tilladelse, går gennem min genbrug og fik p*** ed på mig, da jeg bad ham høfligt om at stoppe. Han holdt op for et stykke tid, nu er han tilbage og laver ting igen."

Endnu en bruger bød også ind med sit bud på en årsag: "Sandsynligvis drevet af en angstlidelse, højst sandsynligt OCD. Jeg vil gætte på, at han har udviklet nogle rituelle adfærd omkring det for at håndtere angste tanker og bekymringer og/eller usunde overbevisninger om, at klipning af det sted kan forhindre noget dårligt der sker. Vær venlig mod ham."

Men som svar tilføjede manden: "Jeg kender et par personer, der nævnte OCD, men jeg synes, det er vigtigt at bemærke, at resten af ​​hans have er noget rod. Han efterlader værktøj, flasker, skraldespande, kasser osv. rundt omkring i sin gårdhave. , dæk og veranda. Det er ikke sådan, at han er super omhyggelig med hele gården."

Hvorfor tror du, naboen slår græsset så ofte?

Kilde: Mirror