Mildura-mand kæmper imod muskuløs kænguru for at redde sin hund fra at drukne

Udland

21/10/2023

Screenshot: TikTok @9news
Screenshot: TikTok @9news

Skrevet af Emil B.

Af alle ting, der kunne afbryde en fredelig morgengåtur, hvor sandsynligt er det, at det ville være en muskuløs kænguru med din hund i en hovedlås?

Mildura-beboeren Mick Moloney sad ved en træstamme nær Murray-floden i weekenden, da han bemærkede, at hans hund, Hatchi, var væk: "Jeg kiggede derhen mod floden og bag nogle siv kunne jeg bare se denne massive kænguru ... stå der med armene i vandet og stirre på mig," fortalte han ABC Radio Melbourne," og han tilføjede: "Efter cirka 15 sekunder kom Hatchi op, og han var i en hovedlås af denne kænguru. Vand strømmede bare ud af hans mund, og han skreg ret slemt."

Mr. Moloney sagde, at han lavede en høj lyd i håb om, at kænguruen ville blive skræmt og give slip på hans hund, men det skete ikke.

"Jeg tænkte, okay, jeg skal derud," sagde han.

 Men han var ikke uden forbehold og betragtede musklerne og størrelsen af ​​kænguruen: "Jeg tænkte 'denne her er lige kommet ud af fængsel' eller noget ... den var kæmpe."

Inden han gik ud i det mudrede vand, tog Mr. Moloney sin telefon frem for at optage, hvad der skete: "Jeg tænkte, jeg bliver nødt til at filme dette, fordi ingen kommer til at tro på det," sagde han.

Nu er optagelsen gået viralt med millioner af visninger på sociale medier.

Mr. Moloney sagde, at han havde "lidt af en kamp " med kænguruen.

"Kænguruen prøvede at sparke benene ud efter mig, og jeg sprøjtede noget vand i dens ansigt og forsøgte at komme væk. Den prøvede igen, mens jeg var på vej væk. Jeg fik min hund tilbage, det er det vigtigste."

Mr. Moloney sagde, at Hatchi havde det godt efter hændelsen, og at han troede, at Hatchi måtte have omringet kænguruen på kanten af ​​bredden, før pungdyret så trak hunden under vandet.

Han sagde, at han og hans hunde ville fortsætte med at bruge den samme gåtur langs flodbredden på deres ture.

"Jeg kan ikke undlade at gå den vej, for jeg vil ikke have, at kænguruerne tror, at vi er bange," sagde han.

"Mine dage med at tumle med kænguruer er forhåbentlig forbi, fordi den der var stærk," sagde han. "Lad os bare kalde det uafgjort."