Medarbejder finder efterladt IKEA-pose: Indholdet er chokerende

Udland

14/3/23 | 15:46

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Nogle gange kan man blive overrasket over, hvordan andre mennesker forsøger at skille sig af med forskellige ting. Det måtte et dyreinternat i Tyskland sande.

Mange dramaer finder sted omkring forskellige dyreinternater rundt omkring i Europa.

Alligevel er det højest overraskende, hvad forskellige kæledyrsejere kan finde på at lægge i en IKEA-pose og så lægge foran en dør på et dyreinternat.

Et dyreinternat i Duisburg fik sig i hvert fald noget af en overraskelse, da de fandt en IKEA-pose efterladt foran deres dør.

En mand forsøgte at give sine to nøgenrotter inklusive transportkasserne til internatet, men internatet tager ikke imod gnavere, så manden blev sendt hjem igen sammen med rotterne.

Det kunne have været slutningen på historien, og manden kunne have været ansvarlig og forsøgt at komme af med rotterne til ejere, som stod med åbne arme for at modtage nye kæledyr. Men det blev lidt værre.

Kort tid efter opdagede en medarbejder noget foran dyreinternatets døre. Ja, du gættede rigtigt: Der stod en pose fra en kendt svensk møbelkæde og der var noget i den. To nøgenrotter og transportkasser, at sammen pakket ned i en af de velkendte store bæreposer fra IKEA.

Efter mandens frække handling endte dyrene alligevel i dyreinternatet, selvom de egentlig ikke tog imod gnavere.

Nu er der så startet den uundgåeligt søgen efter nye ejere til de små gnavere.