Mand tager genial hævn på nabo, der parkerede sin Tesla lige foran hans hegn

Udland

18/08/2023

Foto: Richmond local
Foto: Richmond local

Skrevet af Emil B.

Den vrede beboer fandt Elon Musks populære elbil efterladt foran hans privatlivsfence – på trods af "ingen parkering" skilte.

På et billede, der blev delt på sociale medier, uploadede den lokale fra Richmond et snapshot af den sorte Tesla, der blokerede adgangen til hans ejendom.

Han skrev: "Jeg forstår, at nogle mennesker har svært ved at læse, men jeg troede altid, at skiltene på min port var ret klare og nemme at forstå. Desværre har nogen placeret deres 'miljøvenlige' batteri-tingest på tværs af min port, så jeg ikke har adgang til ejendommen. Kan nogen genkende, hvem batteriet tilhører? Jeg håber, ejeren vil flytte det, inden det bliver taget af trafikmyndighederne. Tak."

Han tog derfor sagen i egen hånd. Han efterlod en note på Teslaens forrude, hvor han høfligt bad om, at bilen ikke skulle parkeres på stedet igen, og tilføjede at han havde nummerpladens registreringsnummer: "Jeg har registreringsnummeret. Jeg håber, det var en enkeltstående episode. Hvis ikke, vil det næste gang blive håndteret på polsk måde."

Harme fra andre brugere

Hans opslag vakte vrede blandt andre beboere, der kritiserede den egoistiske Tesla-ejer.

"Ubetænksomme idiot. Den burde få hjulene af og erstatte dem med mursten," skrev en.

En anden foreslog: "Få kommunen til at komme og fjerne den. Det vil koste mindst 2.000 kr. at få bilen fjernet. Forhåbentlig vil det lære ejeren en værdifuld lektion."

Parkeringsproblemer

I Danmark er det ulovligt at blokere indgangen til en anden indkørsel. Denne forseelse udløser en afgift på 1.020 kr. Du må heller ikke parkere på en måde, der vanskeliggør kørsel til eller fra den pågældende ejendom. Det er ikke tilladt at parkere på kørebanen på hovedveje uden for tættere bebygget område.