Mand ser bil der spærrer to parkeringspladser: Det han så gør er hylende morsomt

Udland

23/07/2023

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Kathrine Frich

Så kan han måske lære at ramme indenfor linjerne.

For nogle mennesker, når de ser noget, der ikke er helt rigtigt, føler de behov for at gøre noget – mens andre måske bare ikke siger noget og ignorerer det. Det kan handle om alt, lige fra venner, der opfører sig dårligt til parkering, der simpelthen er forfærdeligt, og sidstnævnte er et emne, som en mand simpelthen ikke kunne modstå at gøre noget ved. 

Det skriver Mirror

Den unavngivne mand gik for nylig viralt efter at have fået "smålig" hævn over en chauffør, der havde parkeret over linjerne på en parkeringsplads, og effektivt optaget to pladser, på et fitnesscenters parkeringsplads.

En humoristisk hævn

Efter at have været vidne til den dårlige parkering, valgte den unavngivne mand hurtigt at vende tilbage til sin egen bil, for at hente noget, som han efterlod på den anden bileejers forrude. 

Manden delte herefter sin historie i et opslag på det sociale medie Reddit.

"På en ekstremt fyldt parkeringsplads fandt jeg denne fyr, der tog to parkeringspladser for sig selv. Jeg efterlod ham en malebog for at hjælpe ham med at lære at holde sig inden for linjerne."

Sideløbende med dette delte manden to billeder af den dårlige parkeringer fra ejeren af ​​en stor blå 4x4 Volvo og en anden af ​​malebogen og sedlen på forruden.

Hyldet på internettet

Indlægget fik hurtigt hundredvis af upvotes og kommentarer, da mange mennesker efterlod underholdte beskeder.

En person jokede: "Åh kaptajn, min kaptajn."

Mens en anden undrede sig over, hvorfor de havde en malebog ved hånden til lejligheden, hvortil ham der havde lavet det oprindelige opslag forklarede:

"Så, jeg så faktisk en anden bil parkeret forfærdeligt på den samme parkeringsplads sidste sommer, og inden jeg kom tilbage til min bil købte jeg malebogen til ham, men ak, han var gået. Siden har den har ventet på, at sådan en idiot skulle dukke op igen, og i dag var dens heldige dag."

En anden bruger kommenterede: "Køb den bil, du kan parkere, ikke den, der passer til dit oppustede ego."

En anden bruger påpegede dog, at alle ikke altid skulle være så hurtige til at antage det værste, da chaufføren kunne have et handicap, hvorfor de måske havde brug for mere plads til at komme ud af bilen.