Mand nægter at betale for at få fjernet slange fra sit hjem: Så gør slangefangeren noget utroligt

Udland

19/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Charlotte Friis

Da en australsk mand fandt en giftig slange i sit hjem, ringede han til en ekspert for at få den fjernet. Da manden efterfølgende nægtede at betale, gjorde slangefangeren noget utroligt.

Fandt en giftig rødbuget sortslange i sit hjem

Da en australsk mand fandt en rødbuget sortslange i sit hjem, ringede han til Colin, der har specialiseret sig i slanger og lever af at fjerne dyrene, når de bevæger sig ind på steder, hvor de ikke hører hjemme.

Da Colin ankom til mandens hus, gik manden i første omgang i panik, hvilket iflg. Colin er helt normalt i den slags situationer.

Colin lokaliserede herefter slangen, der havde gemt sig bag ved mandens køleskab i køkkenet. For at få slangen ud, måtte Colin derfor trække køleskabet ud fra væggen, hvilket også er helt normal procedure i den slags situationer.

Normalt er det ikke farligt at fange en rødbuget sortslange, da de helst holder sig fra mennesker og derfor ikke som sådan udgør en fare for fangeren. Når de bliver klemt inde, er det dog en anden sag, idet de i det tilfælde ofte bliver meget aggressive.

Det var derfor vigtigt for Colin at få slangen ud i det fri, inden han fangede den. Alt forløb altså helt normalt, og efter lidt tid kunne Colin uden de helt store problemer da også fange den 1,80 m. lange slange i en pose.

Manden nægtede at betale og fik sig herefter en overraskelse

Herefter tog sagen dog en drejning, da manden, som ejede huset, nægtede at betale Colin for hans arbejde. Manden mente nemlig, at det burde være gratis, eller som minimum blive dækket af staten.

Manden havde dog forregnet sig, da Colin på det tidspunkt stadig stod med slangen i den pose, som han havde fanget den i. Da Colin ikke havde udsigt til at blive betalt for sit arbejde, valgte han derfor at slippe slangen fri igen, som denne gang valgte at gemme sig under køkkenbordet.

Manden blev herefter vred og truede med at ringe til politiet. Det tog Colin dog helt roligt, da han mente, at politiet så ville ringe til ham for at få slangen fjernet.

Manden endte derfor med at måtte betale for Colins service, hvorefter Colin altså kunne fange slangen for anden gang.

Colin gør nu en dyd ud af at oplyse prisen for sin service, inden han går i gang, og påpeger, at det jo ikke er gratis, da han både skal betale for forsikringer og udstyr. Allervigtigst er det dog, at Colin sætter sit liv på spil for at udføre sit arbejde, og derfor er det selvfølgelig helt fair, at han får betaling for det.