Mand får parkeringsbøde for at vente 14 timer på sin mad på McDonald's

Udland

29/1/23 | 06:57

Han er sikker på, han ikke ventede 14 timer på sin mad. Foto: Shutterstock
Han er sikker på, han ikke ventede 14 timer på sin mad. Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Men der er noget, der ikke stemmer ...

En 32-årig mand fra England modtog forleden et brev af de rigtig frustrerende.

Han havde nemlig fået en bøde på £100 (860 kroner) for at parkere på en parkeringsplads ved en McDonalds i 14 timer.

Der er bare noget, der ikke stemmer - for mandens eget overvågningskameraet fra hans hjem viser, at han i løbet af det tidsrum, han eftersigende har været parkeret ved McDonalds, var ude med skraldet derhjemme.

Og her kommer så mandens teori:

Parkeringspladsen har nemlig kameraer, der fotograferer biler, der kører ind og ud af parkeringspladsen for at holde øje med, om folk holder der for længe. På bøden er der vedhæftet billeder af, at han rigtig nok kører ind på parkeringspladsen d. 30. september, og det andet billede viser hans bil forlade pladsen 14 timer senere, altså d. 1. oktober.

Men Ben Mulhall, som manden hedder, forklarer til Leeds Live, at hans kone nogle gange vil omkring McDonalds for at hente morgenmad, og derfor tror han, at kameraet har registreret den første gang, bilen kørte ind, og den anden gang, bilen kørte ud med konen bag rattet - altså at kameraerne har misset to af de gange, de er blevet passeret.

Manden selv tager nu sagen med ophøjet ro og masser af humor. For som han siger:

"Jeg ved godt, at du nogle gang er nødt til at vente på din mad, men jeg er sikker på, jeg ikke ventede så lang tid."

Baggrunden for at dele historien er ikke, at han er sur eller irriteret over bøden - i stedet elsker han bare at udstille inkompetence, som han selv formulerer det.

Ben kører lige nu en klagesag mod firmaet, der bestyrer parkeringspladsen - for selvom han ikke er direkte vred eller irriteret over situationen, så har han på ingen måde i sinde at betale det beløb for at køre forbi efter en McChicken