Mand deler genialt trick: Sådan undgår du parkeringsproblemer

Udland

17/08/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Det virker kun hvis alle begynder at gøre det.

En mand har delt et parkeringshack, der viser, at vi alle har brugt parkeringspladser forkert - og det kan spare dig for mange problemer på parkeringspladserne, men kun hvis alle begyndte at gøre det.

Det skriver Mirror

TikTok-brugeren bigbruva_77 delte en video af teknikken med sine følgere, og snart samlede den tusindvis af visninger og kommentarer fra hans fans.

Parker til venstre

I videoen forklarer manden, at han var gået hen for at hente et køretøj fra en General Motors grund i Amerika og var forbløffet over den måde, bilerne blev opbevaret på.

Hver enkelt var parkeret på venstre linje af parkeringspladsen, hvilket efterlod tilstrækkelig plads på begge sider til, at dørene kunne åbne - hvilket forhindrede skrammer og parkeringsbesvær - og det ser ud til, at det ville virke helt perfekt.

I videoen sagde manden:

"Hvad nu hvis jeg fortalte jer, at vi har parkeret forkert på parkeringspladser hele tiden. Det er her, vi henter GM-lastbiler, se, hvordan de er parkeret - de er parkeret på linjen. Kan du se, hvor jævnt fordelt de er? Forestil dig, at hvis alle hos Walmart parkerede på linjen, ville det mindske mængden af ​​skrammer og give dig plads til at komme ind og ud af din bil. Vi har gjort det forkert hele vejen igennem. tid alle sammen."

Bare dårlige til at parkere

Siden videoen blev delt, strømmede hundredvis af brugere til TikTok for at kommentere deres mening - hvor en bruger sagde, at teknikken fik parkeringspladserne til at virke dobbelt så store.

Men andre så en fejl i planen, som en tilføjede:

"Yo folk kan ikke engang parkere inden for linjerne, du forventer, at de parkerer på det?"

Og en anden skrev: "Jeg mener, det er det samme, som hvis alle parkerede i midten, offentligheden er bare dårlig til at parkere, uanset hvad standarden er."