Mand bor hemmeligt i indkøbscenter i seks måneder fuldstændig ubemærket: Så blev han opdaget

Udland

12/11/23 | 08:19

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Den unge mand havde boet under trappen i et stort indkøbscenter i et halvt år - og havde fuldt udstyret området med et telt, bord, computer og stol.

Vi kender alle historien om Mehran Karimi Nasseri, der inspirerede filmen "The Terminal" fra 2004, efter at det blev afsløret, at han havde boet i afgangshallen i Paris Charles de Gaulle-lufthavn i 18 år.

Og denne uge blev sikkerhedsvagter forbløffede over at opdage, at en mand havde indrettet et hjem inde i et indkøbscenter i Shanghai på lignende vis.

Det menes, at den unge mand havde boet i indkøbscentret i cirka seks måneder og havde oprettet et område under en trappe med et telt, et bord, en computer og endda en ergonomisk stol.

Trods det faktum, at han regelmæssigt forlod sit område for at bruge stikkontakter inde i indkøbscentret, formåede han at undgå sikkerhed i et halvt år. Han blev først opdaget af en enkelt vagt, men han tog medlidenhed med ham, efter at manden sagde, at han havde brug for et sted at studere til en eksamen.

Den 30. oktober gik det dog ikke længere. En anden vagt snublede over hans opsætning, og han blev anholdt.

Andre knap så "uskyldige" sager

Mens denne mand viste sig at være helt harmløs, er der andre eksempler på skjulte "skjulesteder", der er en del mere uhyggelige. Tidligere i år opdagede en kvinde, at en komplet fremmed havde boet hemmeligt i gulvet under hendes hjem "i måneder".

Ashly Guardino fra Californien forklarede, at hun hørte en mærkelig lyd og troede, at nogen var på hendes tag. Hun besluttede at undersøge.

I sin video, der fik over seks millioner visninger på bare få dage, sagde Ashly: "Jeg står ved fordøren, og jeg kigger ud, og jeg ser græsset bevæge sig," sagde hun, "En f***ing arm kommer ud af hullet og føler rundt."

Hun bevægede kameraet for at vise det åbne hul ved hendes fordør, før hun flyttede til siden af hendes hus for at vise, hvordan gerningsmanden kom ind i krybekælderen: "En hel f***ing mand har boet her i måneder. Boede under huset. Du ved, hvor uhyggeligt det er at se en f***ing arm komme ud ... mærke rundt på husets side?"

Videoen viser derefter en politibetjent, der taler med manden under Ashlys hjem, før den skifter til to betjente med trukne våben. De beder manden kravle ud af hullet.

Manden forlader til sidst krybekælderen og bliver anholdt. Efter at have fået et godt kig på manden hævdede Ashly, at han var "høj som s**t", og optager betjentene, der eskorterer ham ind i en politibil, før videoen slutter.

Kilde: Mirror.