Lidl deler bedste tidspunkter at handle i påsken

Udland

05/04/2023

Foto: Shutterstcok
Foto: Shutterstcok

Skrevet af Kathrine Frich

Den populære discountkæder deler data fra sidste års påskehandel.

Påskens helligdagsweekend er mindre end en uge væk, hvilket betyder, at mange mennesker kan være på vej til supermarkedet for at få fat i nogle væsentlige ting, inden butikkerne lukker

Det skriver Daily Record

For at være med til at sikre, at du ikke går glip af nogle gode tilbud i år, har budgetsupermarkedskæden Lidl afsløret sine åbningstider i påsken 2023, og hvornår der er færrest handlende i butikken.

Deler data fra sidste års påskehandel

Ifølge påskeindkøbsdata fra sidste år var de roligste tidspunkter at handle hos Lidl om morgenen mellem kl. 8.00 og 10.00 og fra kl. 18.00 og fremefter.

Påskelørdagen var den travleste dag med flest kunder i løbet af ferien sidste år, hvor butikker så de højeste besøgstal mellem kl. 10.00-13.00, før de blev mere stille om eftermiddagen.

Informationen kommer ligesom supermarkedskæden, som tog imod en million nye kunder sidste år, forudser endnu en travl påskeweekend, da kunderne ser ud til at spare penge på deres væsentlige varer.

Og det ser ud til, at kunderne allerede er begyndt at ruste op til helligdagen, som finder sted fra fredag ​​den 7. april til og med mandag den 10. april, da supermarkedet allerede har registreret en stigning på 11 % på populære påskegodter i forhold til sidste år.

Tjek dine lokale åbningstider

For at være med til at sikre, at du ikke ender med at komme ud til en lukket butik har supermarkedet også bekræftet sine åbningstider for påsken 2023 i helligdagen.

Mens mange supermarkeder og forhandlere ændrer deres åbningstider eller holder helt lukket i løbet af helligdagene, afhænger det af de forskellige Lidlbutikker, hvornår og om de har åbent i helligdagene.

Som mange andre supermarkeder kan åbningstiden også variere alt efter, hvor din lokale butik holder til, så det er værd at bruge butiksfinderen til at finde dine lokale åbningstider.

Vil du vide om din lidl-butik har åbnet kan du kigge med her