Kvinde advarer: Dette må du aldrig putte i din mikroovn

Udland

05/04/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Madvaren eksploderer efter den er blevet varmet op.

Når det kommer til at varme mad op på et øjeblik, vil vores troværdige mikrobølgeovne for det meste gøre arbejdet for os. Men der er nogle ting, du aldrig bør putte i en mikrobølgeovn, som en kvinde for nylig opdagede.

Det skriver Mirror

Kvinden har nu udstedt en skarp advarsel mod at putte æg i mikrobølgeovnen, for at koge dem.

Hun har delt en video, hvor man kan se hendes forsøg på at varme sine æg op hurtigt endte i katastrofe og kunne endda have været farligt.

Videoen, som hun delte på det sociale medie TikTok, viste kvinden, der forsøgte at pille et hårdkogt æg, som hun for nylig havde varmet i sin mikrobølgeovn. Men da hun var i gang med at pille det, eksploderede den varme blomme ud i små stykker.

Eksploderer efter opvarmning

Og selvom kvinden i videoen så ud til at være i sikkerhed, kunne æggeblommestykkerne have været farlige – især hvis et skoldende varmt stykke skulle flyve ind i hendes øje.

I sin video, der blev delt på hendes @cristinamilicua-konto på TikTok, sagde hun:

"Dette er en advarsel om aldrig at opvarme dine hårdkogte æg i mikroovnen." 

Hun tilføjede i billedteksten:

"Jeg vidste ikke, at de kunne gøre det."

Folk er blevet blinde

Kommentatorer til kvindens video var lige så chokerede over det eksploderende æg og sagde, at de ville passe mere på i fremtiden, når det kommer til at varme deres frokost op.

En person sagde: "Jeg er så overrasket, det virker som sådan en normal ting at gøre."

Mens en anden tilføjede: "Jeg anede ikke det kunne ske!"

Andre hævdede, at de kendte til folk, der havde brug for operation, efter at varm æggeblomme var landet i deres øje, mens flere opfordrede folk til aldrig at opvarme æg af nogen art i mikroovnen.