Leopard på fri fod i storby: 13 mennesker sårede

Udland

27/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En leopard var på rov i den indisk by, Jorhat, hvor den endte med at såre mindst 13 mennesker.

Det vilde rovdyr havde sandsynligvis været på fri fod i byen Jorhat i staten Assam siden begyndelsen af ​​ugen. Det fortalte en embedsmand tirsdag til Times of India .

Der er en skov i nærheden, og embedsmanden var netop ansvarlig for denne. I en video delt af det indiske nyhedsbureau ANI, kan leoparden ses hoppe over et hegn og derefter ind i en bil.

En talsmand for det lokale hospital fortalte lokale medier, at flere sårede blev bragt til hospitalet med bidsår.

Dyret blev endelig fanget tirsdag, hvilket lederen af ​​Wildlife Trust of India, Rathin Barman, fortalte New Indian Express.

Der blev derefter opdaget flere brud på det ene af dyrets ben. Disse bliver behandlet og kunne med stor sandsynlighed være forårsaget af mennesker, der angreb dyret. Rathin Barman har mistanke om, at angrebene på leoparden var en af ​​grundene til, at rovdyret opførte sig aggressivt.

I Indien er der ofte konfrontationer mellem mennesker og vilde dyr som leoparder og tigre. De lever frit i skove, og mens der bygges tættere og tættere på de vilde dyrs naturlige habitater, så vil konfrontationer som denne være uundgåelige.