Kvinde sidder i bilen og venter udenfor sin arbejdsplads: Hendes grund kommer bag på flere

Udland

08/04/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden nægter at forlade bilen før klokken er otte.

En kvinde har delt mening, da hun nægter at gå ind på sin arbejdsplads, før hendes vagt begynder, og filmede sig selv, mens hun ventede i sin bil på, at klokken ramte præcis otte om morgenen.

Det skriver Ladbible.

Mange mennesker synes, de bruger for meget tid på arbejdet, og selvom der er nogle håbefulde bevægelser i retning af færre arbejdstimer hver uge, er tanken om, at vi alle kommer til at arbejde væsentligt mindre, ikke noget, der kommer i den nærmeste fremtid.

På kort sigt fokuserer de fleste menneskers tidsbekymringer omkring arbejde på at undgå at komme for sent, men præcis hvad det betyder, giver anledning til debat.

Nægter at møde ind før otte.

Nogle mennesker mener, at du ikke skal forventes at give mere af din tid, end du skal, og andre mener, at du burde være klar til at arbejde, så snart din betalte tid begynder.

TikToker @anaxxibarra er i den tidligere lejr. Hun har delt en video på det sociale medier TikTok som en klar demonstration af, at hun ikke giver sit arbejde mere tid, end hun bliver betalt for.

Hun filmede sig selv siddende i sin bil og ventede på, at hendes vagt skulle starte, og hun forklarede, at ville komme på arbejde præcis klokken otte i stedet for at møde før og være klar til at arbejde til det tidspunkt.

Hun sagde: "Jeg sidder bogstaveligt talt i bilen og venter på, at klokken bliver præcis otte, så jeg kan gå på arbejde, for jeg starter på arbejde klokken otte. Det betyder, at jeg tager afsted på præcis det tidspunkt, hvor jeg skal rejse."

Dette har forårsaget en smule splittelse, da nogle har rost hende for hendes holdning, mens andre er uenige i, at det er sådan, du skal gøre tingene.

Folk har delte meninger

Mange var enig med hende i, at det skulle være sådan, man skulle tolke det at møde klokken otte. Og flere folk sagde, at de var på hendes side '100 procent', da arbejdsgivere 'ikke betaler os for at gå ind og gøre os klar'.

En anden indrømmede, at de 'gør det samme' og sidder i bilen uden for arbejdet, indtil deres vagt starter, og så går de ind.

Denne tilgang kan dog få dig i problemer, da en anden sagde, at de 'kom i problemer for at gøre det', da de 'skulle allerede begynde at arbejde, ikke bare gå ind'.

Andre var direkte uenige i TikTokerens tilgang, da nogen opsummerede den anden side af argumentet ved at spørge: "Hvis du starter klokken otte, betyder det ikke, at du skal arbejde aktivt klokken otte?"

En hel del var enige og sagde, at hun 'faktisk ville komme for sent' med sin tilgang Nogle klagede over, at de gerne ville kopiere TikTokerens beslutning, men kunne ikke, fordi de får skæld ud, hvis de ikke er klar til at arbejde, når skiftet begynder.