Kvinde modtager breve fra bedstemor: Da hun ser nærmere på dem, bryder hun i gråd

Udland

15/9/23 | 07:03

Foto: Screenshot, @mayajoaquinn / TikTok
Foto: Screenshot, @mayajoaquinn / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Det var måske en idé at lave til barnebarnet?

For nogle uger siden begyndte Maya Joaquin (18) fra Ontario, Canada, på universitet. Hendes bedstemor havde en fornemmelse af, at den unge kvinde ville opleve mange ting og gennemgå nogle udfordringer i den nye tilværelse.

Derfor gav hun Maya en hel stak uåbnede breve efter flytningen - og da Maya undersøgte dem nærmere på hendes nye værelse, brød hun i gråd.

"Min bedstemor arbejdede på brevene hele sommeren og holdt dem hemmelige indtil dagen, jeg flyttede ind i min lejlighed," fortalte den canadiske pige denne uge i en samtale med Newsweek.

I en TikTok-video (se nedenfor) fra den unge studerende kan man se nogle af konvolutterne. Disse er professionelt trykt med budskaber som "Åbn, når du har hjemve" eller "Åbn, når du ikke kan sove".

"I konvolutterne er der håndskrevne noter på motivationskort samt små gaver, der passer til temaet for konvolutten," sagde den 18-årige.

Langt hjemmefra

Mayas uddannelsessted, University of Windsor, ligger cirka fire timers kørsel fra hendes hjem. Derfor tøvede hun i første omgang med at flytte derhen, fortalte teenageren.

"Men min bedstemor opfordrede mig til at følge mit hjerte og ikke bekymre mig om afstanden," begrundede Maya sin beslutning.

Tårerne strømmer ned ad Maya's kinder, da hun præsenterer konvolutterne i sin TikTok-video. Men det er ikke kun den unge kvinde, der er overvældet af sin bedstemors usædvanlige idé, mange andre er det også. Siden sidste weekend har videoen fået 1,3 millioner visninger og over 120.000 likes.

I mellemtiden har Maya allerede brugt fire af konvolutterne i de første uger på universitetet. "Jeg åbnede en, da jeg havde brug for en krammer en af mine første dage, fordi jeg savnede hjemmet ret meget," fortalte hun.

Har gjort en kæmpe forskel

Heldigvis har Mayas bedstemors breve hidtil virkelig hjulpet hende. Så det ser ud til, at den unge studerende vil klare sig godt i sin første tid på universitetet med de mange andre konvolutter.

Det ser ud til, at Mayas bedstemors breve vil fortsætte med at støtte hende under hendes collegeoplevelse. Hendes bedstemor har virkelig formået at skabe en følelse af hjemme og trøst på trods af den fysiske afstand mellem dem.

Maya har nu en skattekiste af brevoverraskelser til at hjælpe hende med at tackle forskellige følelsesmæssige øjeblikke og udfordringer, hun måtte møde i løbet af hendes første år på universitetet. Det er tydeligt, at hendes bedstemor har investeret tid og kærlighed i denne hjertevarmende gestus, og det har allerede gjort en stor forskel i Mayas liv.

Hendes historie om bedstemorens kærlighed og støtte er blevet delt med verden gennem TikTok, og den har berørt mange hjerter. Det er et smukt eksempel på, hvordan små handlinger af kærlighed og omsorg kan have en dyb indvirkning på vores liv, især når vi står over for nye udfordringer og overgange.

Maya Joaquin er nu i stand til at dele disse specielle øjeblikke og breve med sine venner og verden, og det er en historie, der minder os om vigtigheden af at værne om de menneskelige forbindelser og støtte hinanden i tider med forandring og vækst.