Kvinde lavede shopping-trick i Aldi - nu bliver hun lagt for had på internettet

Udland

26/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad synes du om kvindens handling?

En vred Aldi-handlende siger, at hun advarede personalet efter at have set en medkunde pille ved æg, før hun lagde nogle tilbage på hylderne.

Den oprevne kvinde forklarer, at mens hun handlede hos sin lokale Aldi i Australien, stod hun bag en kvinde og ventede på at vælge en æske med æg, da hun bemærkede, at kvinden foran hende åbnede bakkerne.

For at være fair vil mange handlende nok kigge i en æggebakkefor at sikre, at ingen af ​​æggene er gået i stykker, men kvinden hævder, at kunden foran hende skiftede frilandsæg og buræg ud mellem bakkerne.

"Jeg lagde mærke til, at hun byttede æg fra en bakketil en anden, men jeg var ikke sikker på, hvad hun lavede, før hun satte den fritgående bakke tilbage," skrev den chokerede kvindepå Aldi Mums Facebook-gruppe.

"Hun byttede buræg med fritgående æg."

Fritgående æg anses for at være mere etisk korrekte at købe, men det ser ud til, at shopperen ikke ønskede at betale den højere pris, der følger med.

Går ud over andre handlende

Ikke alene vil flytningen snyde systemet ved at give den handlende fritgående æg til en reduceret pris - men da hun efterlod buræggene i en bakke for fritgående æg, er der altså en anden uvidende kunde, der risikerer at komme hjem med noget andet end det, vedkommende ville have.

Den kunde, der var vidne til handlingen, sagde, at hun advarede en leder om hændelsen, men kunden var eftersigende allerede gået, før de kunne gribe ind.

"Det er ikke fair over for den person, der skal betale for dem, der ikke ved, hvad der er indeni," skrev hun.

Indlægget på facebookgruppen udløste vrede blandt andre Aldi-shoppere, da en sagde: "Det er så slemt og frustrerende, at folk ville gøre det, jeg forsøger altid at købe frilandsæg, som ikke er billige, så jeg ville ikke være glad!"

En anden svarede: "Det ville aldrig falde mig ind, at nogen kunne gøre dette!"

Og en anden tilføjede: "Utroligt. Jeg har hørt alt nu. De ting, folk gør."

Kilde: Mirror