Kunde fandt en kakerlak i sin kylling: Så blev restaurantejeren sur på hende

Udland

13/03/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Der er ikke ret meget, der er bedre, end at gå på sin favoritrestaurant og nyde en middag sammen med sin kæreste. Det var netop hvad 30-årige Haile havde forestillet sig, da hun tog sin mand med ud og spise. Det skulle dog vise sig at være langt fra hyggeligt,

Ægteparret skulle egentlig fejre sig selv, og derfor besluttede dig sig for at gå på restaurant og bestille to 'Hungry Meals'.

Ifølge restaurantens beskrivelse ville menuen indeholde syv stykker kylling, to skiver brød, tilbehør og to dips. Det var i hert fald nok til at stille den værste sult.

Da Hailes mand havde spist lidt af kyllingen, viste han sin kone sit skrækkelige fund. Bag på et stykke kylling, som han var begyndt at spise af, kravlede en lille kakerlak.

Ægteparret havde spist halvdelen af deres måltid, så selvom appetitten røg med det samme, så besluttede Haile at tage sagen op med den lokale restaurantejer. Det gik dog slet ikke som forventet.

Den lokale ejer af restauranten svarede Haile, at 'Det sker', og gjorde ikke mere væsen af episoden. Det fik Haile helt op i det røde felt, og hun valgte derefter at lægge et billede op på sociale medier. Så kom der skred i sagen.

Kort tid efter blev hun kontaktet af hovedkontoret, som gerne ville have, at hun pillede billeder og anmeldelser ned.

De lovede, at de havde taget hånd om miseren, og at franchisetageren samarbejdede med skadedyrsbekæmperen i et forsøg på at få udryddet kakerlakkerne. Det viste sig, at restauranten havde været ramt af flere kakerlakker, og derfor satte de ind med forsøg på at udrydde skadedyrene.

Nu har Haile fået en undskyldning og et gavekort på 100$

Synes du det er nok?