Kommende far ville hellere spise pommes frites end til scanning: Moren tager genial hævn

Udland

04/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kunne du finde på at tage samme hævn?

En kommende mor nægter at fortælle sin partner deres babys køn, efter at han sprang scanningen over for at spise pommes med en af ​​sine kammerater.

Det skriver Ladbible

Den gravide kvinde tog til det sociale medieforum Reddit for at diskutere sin situation og spørge, om hun tager fejl, fordi hun ikke har fortalt ham det.

Den anonyme kvinde sagde, at parret begge er spændte på at byde deres nyfødte baby velkommen, men hendes partner havde misset tidligere lægebesøg.

Hun sagde:

"Han er villig til at gå glip af læge-aftalen på grund af fodbold eller en drink eller et brætspil med venner. Hans svar er altid 'Jeg er ikke den, der bærer barnet, hvorfor skal jeg gå til lægen med dig?"

For nyligt besluttede kvinden at det var dråben, der fik bærgeret til at flyde over. Hendes partner sagde, at han ikke ville med til kønsafsløringsscanningen i allersidste øjeblik, fordi hans ven havde inviteret ham ud og spise fish and chips.

Nægtede at afsløre kønnet

Hun fortsatte:

"Jeg var ret sur, men lavede ikke ballade over det. Mor gik med mig i stedet for. Han skrev en sms og bad mig fortælle ham resultaterne (dreng eller pige), men jeg nægtede at fortælle ham det. Han blev ved med at ringe til mig, men jeg lagde på hver gang."

Den kommende mor afslørede, hvordan hendes partner ikke var så glad, da han vendte hjem, fordi hun ikke ville fortælle ham, hvilket køn deres baby er. Hun fortsatte:

"Han kom rasende hjem og krævede, at jeg skulle fortælle ham resultaterne, men jeg nægtede og fortalte det ligeud til ham, da han nægtede at deltage i aftalen ved lægen, så får han ingen resultater, før barnet er født. Han begyndte at kalde mig ondsindet og umoden for at gøre dette og straffe ham."

Han mente at fordi han var far til barnet, havde han ret til at vide kønnet.

Forsøge at ringe til læge

Kvinden opdaterede senere opslaget og sagde, at hendes mand forsøgte at kontakte lægerne for at få resultaterne, men kunne ikke, da hans mor var den, der ringede op.

Hun sagde, at dette ikke faldt godt, og parret endte med at have endnu et skænderi om det.

Mange Reddit-brugere har taget til kommentarsektionen af ​​indlægget, med flertallet på kvindens side.

En person sagde: "Jeg ville droppe en ven, hvis jeg fandt ud af, at de prioriterede fish n chips frem for deres kone og babys lægetid."

En anden tilføjede: "Jeg støtter også hende! Det er ikke fordi du ikke kan spise pommes en anden dag. Kom nu, bruh."