Jennifers underlige indrømmelse: 'Jeg har spist min mors madras'

Udland

28/01/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Redaktionen

Indrømmet. Man kan blive afhængig af mange ting, men at spise madrasser må være en af de underligste afhængigheder, vi endnu er stødt på. Alligevel er det præcis, hvad der er tilfældet for Jennifer.

Normalt når vi snakker om afhængigheder, kommer vi automatisk til at tænke på alkohol, mad, computerspil eller lignende.

Der findes dog også de mennesker, der har nogle lidt mere mærkværdige afhængigheder. Og det er præcis det, denne artikel handler om.

Mød Jennifer, der er afhængig af at spise madrasser.

Jennifer medvirkede i TLC-showet "My Strange Addiction". Her skulle hun forklare om sin afhængighed. Det betød blandt andet, at hun afslørede, at hun indtager cirka en kvadratmeter madras dagligt. Afsløringerne stoppede dog ikke ved det.

Hun havde nemlig også spist sin mors madras efter at have spist alle sine egne.

"Jeg kan godt lide min madras uden noget - ingen mayonnaise, smør eller noget," fortalte hun i det aparte amerikanske tv-show.

Jennifer forklarede, at hun begyndte at spise madrasser, da hun var blot fem år gammel. Her begyndte hun også at spise af familiens bilsæder.

Selv om hun endnu ikke er blevet ramt af helbredsproblemer som følge af hendes afhængighed, indebærer den en stor risiko for leverskader eller tarmblokeringer, som i værste fald kan føre til døden.

Jennifers afhængighed af madrasser er måske noget af det mærkeligste, vi endnu har skrevet om, men der er selvfølgelig også andre ting, der kan få dig til at spærre øjnene op.

F.eks. manden, der brugte alle sine penge på at lave en dukke af sin afdøde kone. Det kan du læse om her.