Mand kører ind i bilvask og pludselig lyder der et brag: 'Jeg døde næsten'

Udland

10/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Sikke et stort chok.

Amerikaneren Beau Stottlemyer fik for nylig et stort chok, da han kørte sin bil gennem en bilvask. Det skete i Colorado, USA.

Beau hørte pludselig et højt brag. Derefter kunne han konstatere, at hans forrude var blevet smadret.

Efter uheldet delte han to videoer på TikTok, hvor han fortalte om den skræmmende hændelse. I videoen fortæller han, at han "næsten døde". Det bakkede han op med billeder fra overvågningskameraer.

Videoerne viser, hvordan Stottlemyers bil kører gennem den automatiske bilvask. Pludselig stopper den brat. Derefter vises der billeder af den ødelagte forrude, der har spredt glasskår ud over hele instrumentbrættet.

I en anden video forklarer TikTok-brugeren mere detaljeret, hvad der skete i vaskehallen. En af de store børster i bilvasken havde sat sig fast og ramte først bilens tag og smadrede derefter ruden.

Bilvasken har efterfølgende accepteret at dække skadens omfang, og Stottlemyer har fået en lejebil. Det er stadig uklart, hvordan ulykken præcist skete, men den unge mand mener ikke, at det var hans fejl, da han havde sat bilen i "neutral" gear.

Han trykkede på bremsen i panik, da forruden blev knust.

Han udtalte i videoen: "Det kunne have dræbt mig, så jeg bremsede hårdt. Det var skræmmende at se det flyve gennem min forrude."

Han har delt sin oplevelse for at øge folks viden om sikkerheden i de automatiske bilvaske og opfordrer andre til at følge sikkerhedsinstruktionerne.

Eksperter har også kommenteret hændelsen og fremhæver vigtigheden af regelmæssig vedligeholdelse og inspektion af bilvaskeanlæg. Selvom sådanne hændelser er sjældne, kan der opstå tekniske problemer, så det er vigtigt at følge de anbefalede procedurer.