Internettet knust: "Er det sådan, man skal bruge sugerør?"

Udland

26/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Brugere af sociale medier er blevet forbløffede, efter et diagram over, hvordan man korrekt bruger et sugerør i en juicekarton, begyndte at cirkulere online. En debat opstod, da ikke alle var enige i den kontroversielle metode.

Folk online er blevet komplet forvirrede, efter at de har fundet ud af, at de har brugt sugerør forkert. Når de drikker af en juicekarton, vil de fleste lægge sugerøret ind med den bøjede del opad – men faktisk viser det sig, at det åbenbart skal være den modsatte vej.

Det er foreslået, at vi skal placere bøjningen nederst, så den sidder i kartonen.

Ifølge tilhængere af denne usædvanlige teknik sikrer denne placering, at du kan nyde hver eneste dråbe af din juice i stedet for at spilde væske, som dit sugerør ikke kan nå.

På det sociale medie, X, tidligere kendt som Twitter, fik kontoen "Today Years Old" folk til at tabe pusten, da den delte et diagram, der illustrerede dette. Indlægget havde teksten: "Hele mit liv har været en løgn."

Internettets brugere får store øjne

På skrivetidspunktet er indlægget gået viralt og har fået 14.300 likes og over 1.980 gengivelser.

Folk kunne ikke tro, hvad de læste, da de havde gjort det stik modsatte hele deres liv. En person skrev: "Mit univers er lige vendt på hovedet," mens en anden tilføjede: "Kætteri."

En tredje indrømmede: "Jeg har brug for en refusion af min barndom." En anden kommentator spurgte, hvorfor ingen havde fortalt dem dette før.

Dog var der ikke enighed om denne idé, nogle sagde, at den foreslåede metode var ineffektiv: "Det er ikke rigtigt. Der er en skarp kant i den lange ende af sugerøret til at penetrere forseglingen. Derfor bruger vi det på denne måde, ikke fordi vi kollektivt har besluttet at gøre det ineffektivt," skrev en person.

En anden kommenterede: "Jeg prøvede faktisk dette et par gange, mens jeg voksede op. Det virker okay, indtil du når bunden, og den spidse ende forhindrer en sugeevne, som du vil bruge, for at få al juicen ud. Den flade ende hjælper med at skabe sugeevnen."