I 2016 forsvandt han sporløst: Nu er mysteriet endelig løst

Udland

25/1/23 | 05:19

Foto: Tasmanian Police
Foto: Tasmanian Police

Skrevet af Redaktionen

Dale Nicholsen forsvandt sporløst den 10. december 2016 i New Norfolk, Australien. Tidligere på dagen, havde han ringet til en ven. Et døgn senere meldte hans familie ham savnet.

Trods en intensiv eftersøgning fra politiets side blev den 61-årige mand dog aldrig fundet. Det var først i søndags, at mysteriet omkring Nicholson blev løst. Det skriver nyhedssitet ABC.

Det var dog ikke politiet, der kunne lukke sagen. Derimod var det en gruppe dykkere, som har specialiseret sig i at løse uløste sager, der søndag kunne annoncere, at de havde fundet afgørende beviser i sagen.

Dykkerne havde fundet Dale Nicholsens Ford Falcon i en lokal flod.

Efter fundet af bilen har politiet udtalt, at der er fundet menneskelige rester inde i køretøjet. Selvom liget ikke med sikkerhed kunne identificeres som Dale Nicholson, antager politiet, at liget i bilen er Dale, da han netop blev meldt savnet i den pågældende bil.

Dykkerne udtaler, at de har talt med Dales familie, og de er glade for endelige at have fået vished om hans skæbne.

Familien har selv ofte brugt en sti, der fører lige forbi stedet, hvor Dale blev fundet. Alle i byen går forbi stedet, men ingen havde opdaget noget før i søndags.

Desværre fik Nicholsons mor aldrig vished om sønnens død. Hun døde kort tid efter hans forsvinden.