To piger kørte galt: Far holdt sin datter i armene, da hendes liv ebbede ud

Udland

06/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

To piger døde i en forfærdelig soloulykke tidligere på ugen, hvor de resterende involverede heldigvis overlevede.

Faren til en teenagepige, der blev dræbt i en rædselsfuld ulykke på vej til hendes afdansningsbal, holdt sin lille pige i sine arme, da hun døde.

Mirror rapporterede den hjertesskærende historie.

Kiea McCann, 17, kørte sammen med Dlava Mohammed, 16, da deres bil kolliderede med et træ lige uden for Clones i irske County Monaghan mandag aften. I aftes kom det frem, at Kieas far, Frankie, ømt holdt om sin datter mens hendes liv forlod hende, efter at han ankom til stedet ikke længe efter sammenstødet.

Eleverne fra Largy College var på vej til deres såkaldte Debs-fest - et formelt bal for sidste års gymnasieelever i stil med senior prom i USA. Da de var på vej til et nærliggende hotel, hvor skolebal blev holdt, mistede de herredømmet over deres køretøj på grund af de forræderiske, våde forhold.

De var bedste venner

Før den fatale rejse fortalte Kieas forældre, hvordan deres datter og hendes venner havde holdt en fest i deres hjem, før de tog afsted for at nyde den store milepæl. I en tale til Irish Independent sagde Frankie: "Der var stor spænding i huset, før de gik ud. Vi fik mad og champagne og balloner, og det ville blive en fantastisk aften.”

Hendes mor Teresa tilføjede, at Kiea og Dlava havde været bedste venner i årevis. Hun sagde: "Hun var fantastisk for alle. Det bliver hårdt for alle de unge. Hårdt ved alle vennerne.”

Chaufføren, der er i 60'erne, er en ven, der tilbød dem et lift. Han og en anden teenagepige blev også fragtet til hospitalen i kritisk tilstand. Pigens tilstand siges nu at være stabil, mens en teenagedreng med ikke-livstruende skader forventes at komme sig helt, rapporterer Irish Mirror.

"Jeg er bare så knust!"

De ødelagte familier blev mødt af en konstant strøm af familie og venner i deres hjem i Clones. En stor skare sørgende samledes uden for en ejendom i byen asmmen med familien til Dlava Mohammed. Hendes venner afslørede, at hendes far var på vej fra Tyskland for at være sammen med sine kære.

Hendes mor blev trøstet af andre kvinder i huset, mens mandlige sørgende stod udenfor. Ifølge de tilstedeværende markerede de en religiøs tradition og bad medierne om privatliv. I mellemtiden sagde Kieas søster Shaunice i et hjerteskærende indlæg på sociale medier, at hun ikke kunne finde ordene til at beskrive rædslen ved hendes tab.

I den bedrøvelig besked skrev hun: "Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er bare så knust over at miste dig, min lille lillesøster.

Et uretfærdigt farvel

"Jeg har ingen ord til at beskrive de følelser, der går igennem mig lige nu. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre uden dig." Skrev søsteren i sit sidste farvel til Dlava og fortsatte, "jeg er bare så fortabt og forstår ikke hvordan sådan noget lige kan ske for dig. Jeg håber bare, du ved, at vi alle elsker dig så højt."

"Jeg ville gøre alt for at have dig her hos mig en sidste gang bare for at fortælle dig, at jeg elsker dig og har brug for dig. Du blev taget fra os alt for tidligt, dit liv var lige begyndt, og du kan ikke længere nyde det."

I sin kærlighedserklæring skrev hun videre "du var sådan en stærk, smuk kærlig omsorgsfuld pige og meget tykt hoved, men jeg ville aldrig ændre noget ved dig."

"Hvil roligt prinsesse og se over os. Jeg vil aldrig glemme dig eller de gode stunder, vi havde. Du har en stor speciel del i mit liv, og det vil aldrig ændre sig. Jeg vil aldrig forstå, hvorfor livet er så grusomt at tage sådan en speciel person som dig ud af det. Jeg elsker dig for evigt."