Familiehunde gik amok: Dræbte to børn og sårede moren alvorligt

Udland

23/1/23 | 14:00

Bennard-familiens to små børn døde efter et brutalt angreb fra familiens hunde. Foto: GoFundMe/The Bennard's
Bennard-familiens to små børn døde efter et brutalt angreb fra familiens hunde. Foto: GoFundMe/The Bennard's

Skrevet af Redaktionen

Det må være enhver hundeejers mareridt. At familiehunden transformerer sig til et vildt dyr. For en familie i den amerikanske delstat Tennessee blev dette rædselsscenarie til en grusom virkelighed.

Kirstie Bennard på tredive år gjorde alt, hvad hun kunne, for at redde sine to små børn.

Men hun fejlede. Hendes datter på to år og hendes søn på fem måneder døde efter at være blevet brutalt angrebet af familiens pitbulls.

7 News rapporterede, at den skrækkelige hændelse fandt sted for et par dage siden nord for byen Memphis. Børnene blev erklæret døde på stedet, og deres mor blev alvorligt såret under angrebet.

Kirstie Bennard havde i ti minutter forsøgt at forhindre hundene i at angribe børnene.

"Kirstie bliver på hospitalet med flere stiksår og bidemærker over hele kroppen, inklusive i hendes ansigt," fortalte hendes mands onkel, Jeff Gibson, i fredags.

Hun er trods alt ikke længere i livsfare.

"Lige nu ser det ud til, at der ikke er nogen permanent skade udover et hjerte, der aldrig vil hele," fortalte Jeff Gibson.

Politiet har desuden fortalt, at pitbullerne er blevet aflivet af Memphis Animal Services i torsdags.

Debbie Harvey, der er de afdøde børns bedstemors bedste ven, lancerede fredag ​​en GoFundMe-side med et indsamlingsmål på 20.000 dollars. Pengene skal gå til de sørgende forældre.

"De er sådan en fantastisk og sød familie og har brug for en masse bønner og støtte i denne tid. Jeg samler penge ind til Colby og Kirstie for at hjælpe dem økonomisk, da det vil tage et stykke tid, før de kommer på fode igen," forklarede hun i forbindelse med oprettelsen af indsamlingen.

Pengene blev indsamlet på en dag. Efter 19 timer havde 341 mennesker allerede doneret, hvilket i alt blev til 23.735 amerikanske dollars.