Familie flytter i nyt hus: Du gætter aldrig hvad de finder i baghaven

Udland

06/3/23 | 13:26

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Familien har været i gang med at udgrave det fantastiske fund.

Et par har opdaget en bunker fra 2. verdenskrig begravet i deres baghave, komplet med utrolige relikvier fra 1940'erne.

Det skriver The Sun

Martin og Allison Tracey var forbløffede over at opdage bunkeren, da de flyttede ind i deres hjem i Coventry, West Midlands, sidste sommer.

Siden bunkerfundet har den ivrige gartner Allison gravet det originale ly op med hjælp fra Martins barnebarn Robyn på 32 pr og otte-årige oldebarn James.

Trioen arbejder på at åbne bunkeren op og dekorere den med forskellige planter og blomster.

En bunker fra anden verdenskrig

Martin sagde, at de tidligere ejere af ejendommen havde boet der siden krigen og sandsynligvis selv byggede den lille bunker op, da byen blev voldsomt bombet under anden verdenskrig.

"Det er fantastisk at have et stykke historie i vores baghave." siger Martin og fortæller videre:

"Det var virkelig fedt, da vi først opdagede det. Det var også ret nostalgisk, fordi det er noget, der relaterer sig til Coventrys historie. Inde i huset var det også lidt af en tidslomme. Bunkeren er meget større, end jeg nogensinde havde forventet, at den skulle være, og det er perfekt bevaret indeni. Det var et meget vellavet shelter."

Bunkeren inkluderer bænke lavet af lange stykker skifer, gamle batteridrevne billamper, rør og endda drikkeflasker.

Vil åbne for offentligheden

Bunkeren havde ligget uopdaget i omkring 80 år, før familien Traceys fandt den.

"Da vi begyndte at rydde bunkeren, havde vi masser af mennesker, der kiggede med over hegnet, da de var interesserede i, hvad der blev fundet. Så vidt vi ved, er det den eneste på gaden. Det er så usædvanligt at have i din baghave, og når det hele er færdigt håber vi at få det som et lille haveværelse. James har endda planer om at sove i det, når det hele er rent og tørt." fortæller Martin

Han sagde også, at familien planlægger at åbne det op for offentligheden, så folk kan tage et kig og nyde et fantastisk velbevaret stykke historie.