Et genbrugsfund: Kvinde finder uhyggelig seddel i lommen på sin nye jakke

Udland

04/06/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Kathrine Frich

Den kommer hun nok ikke til at gå i.

At gå i genbrug er blevet ekstremt populært og der findes ikke nogen bedre følelse end at gøre et godt kup 

Det skriver Ladbible 

Især nu, da leveomkostningskrisen fortsætter med at påvirke millioner af mennesker verden over, har det aldrig været så vigtigt at være klog med vores penge.

Ikke et kup

En kvinde formåede ikke at finde et kup i sin lokale genbrugsbutik, men fandt i stedet noget, der førte til en uhyggelig opdagelse.

Det er ikke uhørt, at der bliver fundet sentimentale ting gemt inde i noget af det, folk finder på genbrug. Det kan for eksempel være en personlig besked forrest i en bog eller en gammel halskæde, der er efterladt i en håndtaske. 

Man kan dog også være mindre heldig og finde et brugt plaster eller gammelt snotpapir. 

Men en person i USA blev overrasket over at opdage noget meget mere uhyggeligt, da hun så på en 'dejlig rød jakke' i genbrugen. 

En seddel i lommen

Hun stødte på en seddel fra en tidligere ejer, der bad om at blive begravet i jakkesættet.

En Facebooker delte et billede af 'dødsnoten' online og skrev:

"Nøjsom shopping JoAnn fandt denne dejlige røde jakke, og den havde en seddel fastgjort i lommen."

Det ene billede viser en kvinde, der modellerer en rød jakkesætsjakke med blomsterdetaljer, mens det næste billede er et nærbillede af sedlen, hun fandt i lommen. "Begrav mig i dette røde jakkesæt," lyder beskeden.

Da tøjet blev fundet i en velgørende butik, ser det ud til, at dets tidligere ejer ikke fik deres ønske opfyldt.

Fik ikke sit ønske opfyldt

Opslaget har siden høstet hundredvis af likes og delinger, hvor mange Facebook-brugere har kommenteret det mærkelige fund - og sagde, at det var 'trist', at kvinden aldrig fik, hvad hun ville.

En person skrev: "Nå, NOGEN fik ikke deres døende ønske."

En anden person sagde: "Det er virkelig trist. Pas på. Den døde ejer kan hjemsøge dig for hendes jakke. Det ville jeg helt sikkert ahaha."

En tredje kommenterede: "Åh, jeg håber, hun blev begravet i noget vidunderligt."

En anden tilføjede: "Jamen, det gør mig virkelig ked af det. Enten blev hendes ene ydmyge ønske ikke opfyldt, eller... Måske lever hun for evigt!"

Andre mente, at kvinden måske havde været bedre stillet ved at have sat sedlen fast på 'ydersiden af ​​jakken' eller et 'mere oplagt sted'.

I mellemtiden sagde en anden Facebooker, at det havde inspireret dem til at nyde lidt sjov. "Jeg vil begynde at putte det her i lommerne på alt det tøj, jeg donerer," jokede de.

Foto: Facebook