Død mor fundet i grøften med dødt barn i armene: Fire andre lå myrdet i nærheden

Udland

17/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det var en grusom hændelse, som politiet blev kaldt ud til. En 17-årig mor og hendes baby blev skudt i hovedet i et seksdobbelt mord i den amerikanske stat Californien.

Forbrydelsen fandt sted i en lille by kaldet Goshen i Tulare County og menes at være blevet begået af narkotikakriminelle. Det fortalte den lokale sherif Mike Boudreaux til de fremmødte journalister i går, mandag. Ifølge Los Angeles Times blev forbrydelsen beskrevet som et 'vildt mareridt, der er blevet til virkelighed'.

Det er lykkedes politiet at rekonstruere hændelsen. Det er sket med hjælp fra to øjenvidner, der flygtede, samt billeder fra flere overvågningskameraer. Her har politiet kunne se, hvordan to mænd sneg sig ind til en beboelsesejendom mandag nat omkring klokken 03.30 lokal tid.

Derefter blev de dødelige skud affyret et efter et. Da de første politifolk kort tid efter nåede frem til gerningsstedet, fik de deres livs chok.

Fordøren til huset var blevet sparket ind, og en død mand lå på gangen. Den unge mor forsøgte tilsyneladende at stikke af med sin seks måneder gamle baby i armene. Det fortalte Mike Boudreaux.

Hendes lig blev senere fundet i en grøft, hvor hun havde det døde barn i sine arme. Ifølge efterforskerne blev begge skudt i hovedet - det samme gjorde en ældre kvinde i huset, der tilsyneladende blev dræbt, mens hun sov i sin seng.

Derudover fandt politiet liget af tre mænd. De lå på gaden foran ejendommen. Den ene af dem kunne kun identificeres med en DNA-test på grund af sværhedsgraden af ​​hans ansigtsskader. Ifølge politiet tilhørte flere af ofrene samme familie.

Mindst to mistænkte efterlyses, formentlig med forbindelser til bande- og narkotikakriminalitet.

"Jeg tror, ​​det har direkte at gøre med narkokartellet," fortalte sherif Boudreaux til Los Angeles Times. "Det her niveau af vold - det er ikke klassiske småkriminelle."

Massakren peger tværtimod på, at det er blevet udført af uhyggelige professionelle mordere.

Efterforskere undersøger en muligt sammenhæng til en ransagning af hjemmet for en uge siden, der førte til anholdelse af en person og beslaglæggelse af skydevåben, marihuana og metamfetamin.