Desperat jagt i fransk landsby: Tiden rinder ud for to-årige Emile

Udland

11/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

I den lille franske landsby Vernet er der opstået en helt desperat situation for en familie. Den toårige Emile er forsvundet under mystiske omstændigheder, og en storstilet eftersøgning er sat i gang.

Emile forsvandt fra sine bedsteforældres have lørdag eftermiddag, og siden da har ingen set ham. Han blev sidst set lege i haven efter sin middagslur. Da bedsteforældrene ville sætte ham ind i bilen for at køre, var han pludselig blevet væk.

En omfattende eftersøgning blev derefter iværksat med deltagelse af mere end 800 frivillige, redningsarbejdere, specialtrænede hunde, en helikopter, droner og det franske gendarmeri. Trods denne indsats er det endnu ikke lykkedes at finde nogen spor af Emile.

I et forsøg på at lokke Emile frem, hvis han skulle have gemt sig, afspilles hans mors stemme over højttalere og fra helikoptere. Hun beroliger ham og opfordrer ham til at komme frem.

Beskeden er indtalt på forhånd og afspilles gentagne gange.

Der er ikke fundet tegn på, at Emile skulle være blevet bortført, men politiet udelukker intet på nuværende tidspunkt. Borgmesteren i byen, Francois Balique, understreger, at de næste 48 timer kan være afgørende for at finde Emile.

Vernet er en lille landsby med kun omkring 20 huse, og alle huse og bygninger er blevet gennemsøgt. Nogle indbyggere mener at have set Emile gå langs en lille gade omkring det tidspunkt, hvor han forsvandt.

Men tirsdag morgen er han stadig savnet. Borgmesteren bemærker, at det ikke er usædvanligt, at små børn løber rundt og leger for sig selv i området.

Denne tragiske hændelse har efterladt landsbyen i chok, og alle håber på en lykkelig udgang på eftersøgningen.