Tre unge kvinder havde en 'dårlig fornemmelse' med strandtur: De vendte aldrig tilbage

Udland

29/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Tre veninder tog på tur, alle tre havde en dårlig fornemmelse undervejs og kontaktede familie, alle tre døde samme aften.

Skræmmende tekstbeskeder viser nogle af de sidste beskeder sendt af en gruppe kvinder, der på grusom måde blev myrdet på en strandtur i Ecuador.

Denisse Reyna, 19, Yuliana Macias, 21, og Nayeli Tapia, 22, blev fundet begravet i en lavvandet grav med deres halse skåret over, tre dage efter at de forsvandt den 4. april.

Det beretter The Mirror.

Fiskere med usædvanlig fangst

En gruppe fiskere gjorde den dystre opdagelse, da de bemærkede en hund, der snuste til jorden ved Esmeraldas-floden nær Quininde, Ecuador og lugtede en grim stank.

Det er nu kommet frem, at to af kvinderne i timerne før de forsvandt sendte beskeder til deres kære og advarede om, at de var i fare.

En oversættelse af en sms lød: "Jeg føler, at der kommer til at ske noget."

Kvindernes familie og venner fortalte, hvordan Nayeli, der havde en fire-årig datter, sendte sin søster en WhatsApp-besked med sin live-placering klokken 23.10 den 4. april.

For en sikkerheds skyld

Der stod: "Jeg sender dig bare for en sikkerheds skyld," og hun blev ikke hørt fra igen.

Placeringen viste sig senere at være tæt på, hvor de tre kvinder blev fundet døde, ifølge publikationen.

Denisse sendte besked til en veninde i hendes sidste timer, som lød: "Jeg føler, at der vil ske noget, og hvis der sker mig noget, så husk, at jeg elsker dig meget højt."

Det menes, at kvinderne blev tortureret, dræbt og begravet den 5. april.

Slægtninge sagde, at de var fra Santo Domingo med lignende håb og drømme for fremtiden.

Drømte om at flytte fra landet

To af kvinderne ønskede at forlade landet på jagt efter en bedre fremtid, og de gik alle glade og smilende, lød det.

Efter deres forsvinden troede man i første omgang, at de var blevet hyret til en musikalsk præsentation.

Men teorien blev udelukket af slægtninge, der sagde, at det sidste, de vidste, var, at kvinderne ville rejse til stranden med nogle venner.

På dagen for deres skæbnesvangre tur hentede en sort Sail-bil Denisse omkring kl. 9, efter at hun var inviteret til Casa Blanca-hotellet i Same.

På det tidspunkt var hun ikke sikker på, om hun skulle gå til stranden eller ej, og hun foretrak at sige, at hun skulle have noget morgenmad.

Det kom senere frem, at Denisse og chaufføren hentede Nayeli.

Om eftermiddagen vendte Denisse tilbage til sit hus med sin veninde for at bekræfte tur og natten sluttede Yuliana sig og fortalte sine slægtninge, at hun ville møde en ven.

Den unge kvinde uploadede en WhatsApp-status af pigerne, der synger i en bil, og det vides ikke, hvad der derefter skete.

Deres lig viste tegn på tortur og havde skader forårsaget af skarpe våben, måske macheter. Alle tre blev lagt i håndjern.