Chokerede campister: Dét betyder lyserøde flamingoer på campingpladser

Udland

07/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Den lyserøde tropiske fugl i plastic har måske have en skjult erotisk betydning inden for et bestemt fællesskab, siger rygterne.

Lyserøde flamingoer er dybt indlejret med symbolik, men inden for rammerne af autocamperparker i USA kan ornamentet bruges som et hemmeligt symbol for sex.

Det fortæller Express.co.uk.

I en ny rapport for RV Travel skrevet af globetrotteren Nanci Dixon siger hun, at hun blev overrasket, da den skjulte betydning af de lyserøde fugle blev afsløret for hende. Statuetter af vandfuglen bruges ofte som haveudsmykning på campingpladser for at kommunikere til medcampisterne, at du identificerer dig som swinger.

Ifølge Dixon er den skjulte besked, de gemmer på nemlig "Swingercamper", og de bruges til at invitere andre par til at bytte partnere eller nyde en uformel affære under deres ophold.

Forbløffede gæster på campingplads

Rejsende opdagede det, da de for nylig besøgte en autocamperpark, hvor de overhørte en øjenbrynsrejsende samtale mellem campister og en medarbejder på stedet. Den uvidende campingpladsmedarbejder jokede afslappet med de besøgende om, at alt, hvad de behøvede for at friske deres område op, var en flok flamingoer.

Til hendes forvirring svarede parret straks, at de "ikke gør det", men autocampmedarbejderen fangede til sidst betydningen af fuglens sande betydning. Dixon skrev: "Vores nabo nævnte derefter et stærkt festende par i en autocamperpark, der har et maleri af hans kone og en topløs havfrue på forsiden af hans campingvogn. Det begyndte at synke ind, da naboen så de lyserøde flamingoer vajende i vinden på mandens golfvogn."

Ikke det eneste symbol

I juni bekræftede Miami Herald fænomenet og forklarede, at de lyserøde fugle på din græsplæne "siger, at beboerne i dette hus identificerer sig som swingere og praktiserer det".

De er dog ikke det eneste symbol, der signalerer en swingerparadis, da ananas også bliver stadig mere almindelige inden for autocamping-fællesskabet. Tidligere har brugere af TikTok gået på platformen for at diskutere symbolet. De forklarer, at frugten ofte findes på hoteller og krydstogtskibe.

Nogle gange efterlader besøgende et klistermærke uden for deres dør for at signalere til forbipasserende, at de er åbne for at "modtage en gæst".