Brud knust efter tabt vielsesring: Så redder bryllupsfotografens geniale idé dagen

Udland

24/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Bruden Courtney Feinberg fra Florida, USA, dansede natten væk ved sit bryllup med sin mand Michael Feinberg. Men pludselig næste dag opdagede hun, at ringen var væk. Heldigvis trådte bryllupsfotografen til.

Troede den var kommet i poolen

Det var efter, at kvinden var hoppet i poolen og kom op til overfladen igen, at hun rørte ved sin finger og opdagede, at ringen var væk. Derfor var hun sikker på, at ringen var faldet i vandet – og måske var tabt for altid:

"Diamanten var væk. Det var hjerteskærende, og jeg blev virkelig nervøs. Jeg vidste ikke engang, hvor meget ringen var værd - Michael nægter at fortælle det til nogen."

Bryllupsfotografen trådte derefter til med den geniale idé. Laura Palacios, 32, begyndte straks at tjekke alle billederne fra dagen igennem, da hun havde taget masser af dem. Parret og Laura gennemsøgte billederne og indså, at diamanten ikke var faldet ud i poolen, men på dansegulvet cirka en time tidligere – og ikke i vandet som først tiltænkt.

Dog første dette til mere panik fra Courtney og Michael, da dansegulvet var lavet af trælameller, og stenen kunne være faldet ind imellem dem. Heldigvis fandt en af ​​stedets ansatte ringen og løb hurtigt for at finde parret og redde dagen.

Courtney fortæller: "En af tjenerne, en fyr ved navn Disco, fandt den og kom for at finde os. Han sagde, er det det, du leder efter?" og hun tilføjer: "Han fandt den mellem dansegulvets trælameller. Diamanten var stor nok til at den satte sig fast indimellem."

Bruden var lykkelig: "Alle var ekstatiske, og jeg fortalte ham, at jeg ville kysse ham på læberne, så det gjorde jeg."

Parret kom hurtigt i kontakt med den guldsmed, der solgte dem ringen. Han oplyste, at diamanten faldt ud på grund af en fabrikationsfejl. Guldsmeden udskiftede ringens bånd gratis.