Blommetyv taget på fersk gerning - hendes reaktion er rystende

Udland

05/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Vi er mange, der godt kan lide blommer, men ligefrem at stjæle dem ved højlys dag? Som voksen?

De flester, der dyrker deres egen frugt, ville hellere end gerne dele, hvis de havde ekstra til overs, men det er ikke helt det samme, når en nabo simpelthen bare hjælper sig selv til de hjemmedyrkede lækkerier.

En landmand hævder, at de havde bemærket et parti blommer, der forsvandt hvert år fra et træ på deres jord, og besluttede at komme først for en gangs skyld og høste deres egen frugt, før en anden kunne tage den. Men mens de gjorde det, lykkedes det dem at fange blommetyven på fersk gerning - og det var tilfældigvis en af ​​deres naboer.

Rød i ansigtet af arrigskab stemplede naboen landmanden som 'egoistisk' for at plukke al frugten fra deres eget træ, og siden da har de, ifølge Mirror, ikke været i stand til at finde ud af, om de har taget fejl i deres handlinger eller ej.

Sjældne blommer

Så landsmandsparret gik på Reddit for at dele deres tvivl og forklarede, hvordan de lige høstede deres blommer på deres jord fra deres eget træ for at lave noget syltetøj, da naboen kom gående ned med en kurv for at samle frugten.

Indlægget forklarede: "Jeg bor i et meget landligt område, og jeg er landmand. Det er klart, at jeg har en masse jord, og der er et stykke jord, der grænser op til vores vej gennem nabolaget hvor jeg har nogle blommetræer."

For at der ikke skulle være nogen tvivl, slog brugeren fast: "For at være klar er dette MIT land, det er MINE træer og der er et hegn."

"I morges besluttede jeg at høste blommerne ret tidligt (7 om morgenen), fordi vi har en hedebølge her. Denne sort af blommer er enormt populær her i Frankrig, især til marmelade, men er svære at få fat på her i syd (Mirabellefjer).

Egoistisk opførsel

"Hvert år venter jeg på, at de er modne, og hvert år forsvinder en stor portion. Jeg havde en mistanke om, at det var en fra nabolaget, men vidste aldrig hvem."

"I morges havde jeg så mit svar. Jeg var ved at høste og var næsten færdig, da jeg ser en nabo gå ned ad vejen mod mig med en kurv!"

"I det sekund, hun så mig og indså, at jeg næsten var færdig med at høste alle blommerne, fortsatte hun med at råbe af mig og sagde "det er så egoistisk af dig, du er ikke den eneste, der kan lide dem. Du kunne i det mindste har efterladt nogle til os andre!'"

"De er mine"

Bonden hævede ikke stemmen til råben, men fortsatte i stedet roligt med at forklare naboen, at de ville anmelde dem for tyveri, hvis de tog nogle af blommerne igen.

De tilføjede: "Dette er et lille kvarter. I en lille landsby. Hun ved det. Hun ved, at jeg ejer jorden. Hun ved, at jeg er landmand. Men hun råbte stadig af mig. For at have høstet mine frugter på min jord."

"Jeg fortalte hende, at jeg ved, at folk kan lide dem, og det er derfor, jeg laver marmelade, og mindede hende om, hvor og hvornår hun ville finde et marked, hvis hun vil købe en krukke eller to."

Er det det, man kalder bondefangeri?

"Så fortalte jeg hende, at nu hvor jeg ved, at det er hende, der stjæler blommerne, hvis de forsvinder næste år, vil jeg rejse tiltale for tyveri og indtrængen."

Folk har været hurtige til at kommentere, at naboen vil fortsætte med at stjæle blommerne. En person kommenterede uddybende: "Jeg vil anbefale, at du anskaffer dig et sikkerhedskamera inden næste høst, som undersøger dine træer, fordi du ved, at hun vil prøve at være lusket næste år ."

En anden sage: "Hun havde faktisk den frækhed at kræve at høste som du havde sået."

Mens en anden svarede: "Det skulle hun have holdt for sig selv. Hun er blød i blommen!"