Beruset kvinde stripper sig halvnøgen på fly og råber "Jeg vil ryge!"

Udland

17/02/2023

Foto: Twitter @lvaroVi34182067
Foto: Twitter @lvaroVi34182067

Skrevet af Emil B.

Flyrejsende må have været helt i chok... Læs med og se videoen nederst i artiklen.

Den vanvittige flyscene

Forleden fik de flyrejsende sig én på opleveren, da de fra deres ellers komfortable sæde kunne se en kvinde skeje sig fuldstændig ud.

Hun havde forinden drukket tæt, og nu stod hun i midtergangen og råbte af kabinepersonalet, da hun ville til at ryge, men fik af vide af dem, at det måtte hun ikke gøre.

Alligevel stormede hun ud på toilettet og tændte en cigaret og insisterede altså på, at hun ville ryge på trods af forbuddet i flyet.

Det gik ikke ubemærket hen, og en af kabinepersonalet fortalte hende bestemt, at hun ikke måtte ryge. Det blev den 49-årige stærkt provokeret af og i ren trods klædte hun sig af. Hun smed både top og bh på gulvet og forlangte at se piloten.

Hun var stærkt nervøs og råbte til alle flypassagerne: "Vi skal alle dø!" og forsøgte uden held at storme ind i cockpittet.

En af stewardesserne beordrede hende så: "Sæt dig ned, og tag dit tøj på. Der er også børn om bord her!" Det trængte åbenbart igennem til hende, og til det sagde hun så: "Jeg respekterer børm. Mere end det, jeg elsker børn. Jeg erkender, at jeg skal hen på et psykiatrisk hospital eller et fængsel," hvorefter hun så erklærede: "Jeg vil være en pilot!"

Stewardessen forsøgte at dække hende til med et klæde, men situationen eskalerede, og det endte desværre med et slagsmål ombord på flyet.

Den 49-årige bed stewardessen i skulderen og råbte: "Jeg vil ryge!" og igen: "Du kan slå mig ihjel her, men jeg vil ryge!

Efter få sekunder var kampen i kabinen slut. Besætning- og businessclasspassagerne overmandede damen, tvangsklædte hende og lagde hende i håndjern af plastic.

Resten af turen var hun under lægebehandling af en kendte tv-læge.