Ældre mand tager kælealligator med til baseballkamp: Så sker det næsten utænkelige

Udland

01/10/23 | 06:41

Foto: X @ThePhillyCaptain
Foto: X @ThePhillyCaptain

Skrevet af Emil B.

Nogle går til stadion med venner eller familie, andre med deres date, men denne baseballfans skællede følgesvend er sandsynligvis aldrig blevet set på tribunen før. Hans evige følgesvend er en kælealligator.

Allerede inden hjemmekampen mellem Philadelphia Phillies og Pittsburgh Pirates onsdag blev adgangen til stadion nægtet den baseballentusiastiske alligator Wally.

Ifølge en artikel fra Dailystar tjener Wally som terapeutisk støtte til sin ejer, Phillies-fan Joie Henney, i kampen mod hans depression.

Henney dokumenterer på sociale medier sit forsøg på at komme ind i "Citizens Bank Park," hjemmebanen for Phillies, med sin pansrede øgle som "emotionel støtte."

Mens Wally uden for stadionmurene mødte mange begejstrede fans, der ønskede at tage billeder med ham og endda omfavnede alligatoren delvist, viste det officielle personale ved indgangen mindre begejstring og nægtede adgangen.

Og det til trods for, at tjenestedyr ifølge stadionreglerne officielt er tilladt.

Tam alligator blandt Philliesfans en succes

Der er sandsynligvis ingen fare forbundet med dyret. Wally blev ifølge The Washington Post adopteret af sin nuværende ejer, Henney, da den var 14 måneder gammel, og siden da har de endda delt seng.

I stedet for at sprede skræk og rædsel vil Wally hellere give en hjertelig omfavnelse følge alligatorfar Henney.

Synet af de to specielle Phillies-fans, der trist vender hjem, som vist i videoen delt på "X" (tidligere Twitter), er tydeligvis hjerteskærende.

Kommentarer

Og under videoen på X kommer folk også med deres holdning.

En skriver fx: "Det er simpelthen for meget!"

En anden skriver: "Ændrede den fyres liv for altid"

Mens en tredje skriver: "Ikke sikker på, hvad der er mere mærkeligt... det faktum, at nogen har en følelsesmæssig støtte ALLIGATOR, eller at dette er i Philadelphia og ikke et sted i Florida?

En deler også en gif, hvorpå der er et billede af en kontorperson, der siger: "okay, jeg går ud for at græde".