Ægtepar fik kæmpebøde for forkert placering af skraldespande: Så tog de kampen op

Udland

01/04/2023

Foto: Pixabay @Davie Bicker
Foto: Pixabay @Davie Bicker

Skrevet af Emil B.

Carla Grande og John Rowe fra Walthamstow i London er blevet anklaget af lokalrådet for at have stillet skraldespande forkert ud.

Fik bøde på 4.000 kroner

Grande sagde, at de lagde deres skraldespande fejlagtigt ud efter en oplysning på kommunens hjemmeside, der ikke specifierede tidspunktet for skraldespandene. Parret anklagede Waltham Forest Council og håndhævelsesentreprenøren for at have villedt dem, efter de forsøgte at få bøden annulleret.

Grande opfordrer rådet til at gøre dets regler for indsamlingstid tydeligere for beboerne og tage et kig på, hvordan 3GS håndterer klager som deres. Hun fortæller, hvordan: "Jeg føler, at der ikke er nogen klar måde at appellere eller repræsentere, når du får en bøde ... 3GS udfører i det væsentlige en tredjepartsproces," og hun tilføjer: "De er bøller for at sige det helt enkelt, de fortæller dig at gå til rådet, og du går rundt og rundt i cirkler."

Sendte mails på mails til rådet

Parret sendte adskillige mails til rådet, deres lokale parlamentsmedlemmer og rådsmedlemmer. Til sidst slog de bøden ned til 1.500. Den samme pris, som der bliver givet til folk, der har smidt affald på gaden.

Men Grande gav ikke op, og da hun senere deltog i et rådsudvalg for klimaændringer, fortalte hun, hvordan: "Jeg vil gerne have en begrundelse for, hvorfor det er, jeg tror, ​​det er, fordi jeg ikke vil give op." Hun uddyber med: "Hvis det er en affaldsbøde, skal det være en affaldsbøde fra starten, ikke en anden type bøde for at lægge poser ud, ikke efter at have sendt e-mails i to og en halv måned og troet, at jeg skal i retten."

Direktør for renovation tager til genmæle og fortæller, at det vil være virkelig vanskeligt at specificere præcis tidspunkter for afhentning: "Der er omkring 72 ryddelige ruter i bydelen, hvor beboerne lægger deres affald ud, tjenesten går igennem og minder ejendomme på en række måder om, hvordan man gør dette," og runder af med at sige, at han ikke har planer om at ændre på det.