92-årig mediemogul skal giftes for femte gang - 26 års forskel

Udland

21/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Han blev skilt fra sin fjerde kone sidste sommer.

Rupert Murdoch. Professionelt omtalt som faderen til Jordens medier. Personligt producent af nyheder selv.

Den 92-årige mediemagnat kan nemlig nu smide sig selv på forsiden af sine mange medier, da han skal giftes - igen.

Det kommende ægteskab med den 26 år yngre, tidligere politipræst, Ann Lesley Smith, bliver således forretningsmandens femte af slagsen, efter han blev skilt for fjerde gang sidste sommer.

Til New York Post (som Murdoch selv ejer) fortæller han, at han faktisk frygtede at blive forelsket. Når det så er sagt, har han allerede nu indstillet sig på, at hans kommende ægteskab med stor sandsynlighed bliver hans sidste.

Noget tyder da også på, at han faktisk har gjort en del ud af forlovelsen. Ikke nok med, at han selv har udvalgt den Asscher-slebne diamantring, så valgte Murdoch også at stille det famøse spørgsmål til sin kommende brud på St. Patricks Day (Murdoch er en fjerdedel irsk).

14 år som enke

Ann Lesley Smith, 66 år, er tidligere politipræst og er ikke ligefrem uerfaren i forhold til det med at være gift med en forretningsmand.

Indtil for 14 år siden var hun nemlig gift med Chester Smith - countrysanger og radio- og tv-chef. Han døde af en hjertefejl efter tre års ægteskab med Ann Lesley Smith.

"Jeg er enke på 14 år. Ligesom Rupert var min mand en forretningsmand. Arbejdede for lokale aviser, udviklede radio- og tv-stationer og hjalp med at promovere Univision. Så jeg taler Ruperts sprog. Vi deler den samme overbevisning," fortæller hun til New York Post.

Den kommende brudgom tilføjer: "Vi glæder os begge til at tilbringe anden halvdel af vores liv sammen."

Brylluppet vil stå i sensommeren, og det kommende ægtepar vil bruge deres tid sammen i Californien, Storbritannien, Montana og New York.

Murdoch er blandt de 50 rigeste personer i USA og vurderes at være god for mere end 117 milliarder kroner.