Kendt fra Star Wars og Harry Potter: Faldt om ved togstation

Kendte

21/3/23 | 10:44

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Han blev 56 år gammel.

Paul Grant, en skuespiller, der medvirkede i Star Wars- og Harry Potter-filmene, er død i en alder af 56 år efter at være blevet fundet kollapset uden for en togstation.

Grant blev fundet uden for King's Cross-stationen i det nordlige London torsdag eftermiddag.

Han blev erklæret død klokken 03.49 mandag, men var før det blevet erklæret hjernedød efter hans kollaps. Dødsårsagen er ikke oplyst.

Grant var født emd dværgvækst og spillede en Ewok i Return of the Jedi og en goblin i Harry Potter og De Vises Sten, optrådte som en af ​​Goblin Corps i kultklassikeren Labyrinth fra 1986 sammen med David Bowie og Jennifer Connelly.

Skuespilleren fungerede også som stunt-dobbelt i Labyrinth for Hoggle, som blev opført af Shari Weiser og stemt af Brian Henson.

Hans andre filmkreditter inkluderer Legend, Tom Cruise-filmen fra 1985 og filmen Willow fra 1988.

To døtre, en søn og flere andre

Hans datter, Sophie Jayne Grant, bekræfter hans død over for Sky News.

"Jeg er knust ... Ingen pige fortjener, at deres far bliver taget væk ... Han var så kendt og elsket for sit arbejde. Han er gået for tidligt," lyder det

En talsmand for ambulancetjenesten i London fortæller: "Vi blev tilkaldt kl. 14.08 torsdag den 16. marts for at rapportere om en hændelse på St Pancras Station, Euston Road.

"Vi sendte et ambulancemandskab og en læge i en indsatsbil. Vi behandlede en mand på stedet og førte ham til hospitalet som en prioritet."

Grant efterlader sin kæreste Maria Dwyer, sine to døtre og en søn samt sine stedbørn og børnebørn.

Dwyer hyldede skuespilleren og sagde: "Paul var mit livs kærlighed. Den sjoveste mand jeg kender. Han gjorde mit liv komplet. Livet bliver aldrig det samme uden ham."

Grants steddatter Stacey har oprettet en Go Fund Me-side for at skaffe penge til hans begravelse.

"Jeg starter denne side, da Paul desværre døde i går, og jeg vil gerne give ham den bedste afsked, han kunne ønske sig," fortæller hun.