6-årig redder lillesøster: Sprang ind foran bil

Udland

24/11/22 | 08:48

Facebook: @Whitley Safford
Facebook: @Whitley Safford

Skrevet af Emil B.

Ved en familiesammenkomst gik en 2-årig stille og roligt ned ad gaden, lykkeligt uvidende, om hvad der snart ville komme til at ske.

Hyggelig familiesammenkomst blev til mareridt

I starten af 2022 deltog familien Giles i en familiesammenskomst. Mor og sine fire børn gik fredeligt ude på gaden på vej derhen. Men pludselig gik den to-årige datter ud på gaden.

Storebroren Kayden indså med det samme, at hendes lillesøster var i fare, da en bil var ved at kollidere med Kaycee.

Giles fortalte om hændelsen: "Mit hjerte sprang en takt over, da Kaycee skyndte sig ud på vejen." Hun sprang derfor efter sin datter, men Kayden var foran hende. Han så derfor sit snit til at hoppe ud foran bilen og reddede hende.

Bilen bremsede alt, hvad den kunne, men nåede ikke at bremse i tide. I stedet blev Kayden så ramt, så han blev ramt i baghovedet, før han gled over gaden. Til det svarede moderen: "Da Kayden blev ramt af køretøjet, forlod mit hjerte mit bryst, fordi det skete lige foran mig."

Kayden lå på jorden

Resten af familien, der var tæt på, skyndte sig ud på gaden for at redde dem. Giles samlede sin datter op, mens resten af familien skyndte sig over til ham.

Chaufføren var i mellemtiden kommet ud, og hun så forfærdet på hændelsen. Men familien bebrejdede ikke hende: "Det var ikke hendes skyld. Vi er bare taknemmelige for, at hun stoppede, da hun gjorde det for at sikre, at alt var okay med ham og os."

Kayden blev hurtig bragt til hospitalet

Familien skyndte sig med drengen hen til et nærliggende hospital. Heldigvis sagde lægerne her, at han havde det fint med undtagelse af et par mindre kvæstelser. Han tilbragte derfor kun et par timer på hospitalet, før han blev bragt hjem igen.

Her fik han af vide, at redningsholdet ville møde ham. Derfor klædte han sig ud i et Superman-kostume og mødte dem, hvor han blev hyldet.