40 års aldersforskel - men hun er ikke ude efter hans penge, siger hun

Udland

22/07/2023

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En mand, hvis kæreste er 40 år yngre end ham, siger, at hun ikke er en "guldgraver" og trolls på internettet beskylder ham for at "kidnappe" hende

Claudio Spilatro, 63, der mødte Semie Atadja, 25 på en dating-app i 2017, da hun var 18, insisterede på, at de er "skøre med hinanden" ifølge Daily Star.

Efter at være blevet skilt fra sin kone gennem 18 år, var Claudio opsat på at finde en "aktiv" kvinde, da han stødte ind i Semie på en datingapp designet til at forbinde velhavende singler.

Ledte efter "klogere mænd"

Semie siger, at hun ledte på appen efter en ældre, "klogere" mand efter at være blevet træt af at date "tabere" på hendes egen alder.

Claudio inviterede Semie med til frokost, hvor han opdagede hendes "sprudlende" personlighed, og parrets kemi var umiddelbar - på trods af at hun var yngre end hans 34-årige datter.

Parret rejste siden verden rundt sammen i luksus og tager på ferie mindst en gang om måneden.

Men de bliver jævnligt påtalt af skeptikere, der hævder, at Claudio "kidnappede" Semie, eller at hun "bruger ham for sine penge".

På trods af de kommentarer, der i første omgang generede Semie, lader de det nu ikke påvirke dem og siger, at de "nyder" hinandens selskab.

Claudio, ejer af Pelican Ski and Snowboard shop, fra New Jersey, USA, sagde: "Jeg ledte i hele verden efter en pige som Semie - hun er smuk.

"Folk siger, at hun bruger mig for mine penge, og hun elsker mig ikke. Men forhold skal være gensidigt gavnlige. Jeg bringer Semie evnen til at rejse og have forbindelser, og fordelen for mig er en meget smuk, ung, aktiv partner - hvilket er præcis, hvad jeg ledte efter."

Yngre end min datter

Semie, en ejendomsmægler og content creator fra New Jersey, USA, sagde: "Jeg var bare træt af at date tabere.

"Det var taber efter taber. Jeg indså, at der på appen var ældre fyre der, og med højere alder ville de komme med mere visdom. Jeg elsker, hvor glad han er, han er en ægte mand og en problemløser. Han tillader mig at være mig selv. Mange fyre er ikke selvsikre nok til at gøre det. Og han har også mange penge, så det er et plus."

Claudio sagde: "Jeg var lykkeligt gift i 18 år, og jeg kom til et punkt i mit liv, omkring de 40, hvor jeg bad min kone om at rejse, og hun ville aldrig, så vi blev skilt. Semie og jeg er nu kun på ét sted i omkring en uge af gangen. Og så derefter rejser vi videre igen."

Semie elsker at rejse verden rundt og lave "fantastiske fantastiske minder" med sin anden halvdel.

Naturen af deres forhold er ikke kommet uden spørgsmål fra venner og familie.

Claudio sagde: "Da de mødte Semie første gang, kunne de virkelig godt lide hende. Hun er yngre end min datter - så det var et chok for dem, men de accepterede det. Men da Semie begyndte at lave TikTok-indhold, var de ikke så vilde med det, da hun portrætterede sig selv som en guldgraver, og det tog dem et stykke tid at forstå, at det bare var komedie."

Semies søstre har accepteret forholdet efter at have set, hvor glad hun var.

Tærer på kræfterne

Men de negative kommentarer på nettet begyndte at tære på kræfterne hos parret.

Hun sagde: "Jeg tog de negative kommentarer og lavede en joke ud af det, men i starten gjorde det mig virkelig ondt. Jeg ville bevise over for dem, at det her er kærlighed, men jeg følte mig fortabt og endte med at tænke 'hvorfor bekymre sig om dem?'. Nu er jeg stærk nok til at sige, hvad jeg vil, og det giver mig indhold til at lave den næste TikTok. Jeg synes, vi får mange snobbede blikke og hvisken. Jeg har fået kvinder til at spørge, om jeg er okay. Hvis det er det her kidnapning er - førsteklasses, femstjernede hoteller, private kokke - så tag mig ikke tilbage. Jeg kan godt lide mænd, der kan lide at tage sig af mig."

Ser man på fremtiden, indrømmer parret, at ægteskab ikke er helt af bordet.